فتاح با بیان اینکه در صورت مشاهده رفتارهای نادرست همکاران و مددکاران با مددجویان تحت حمایت کمیته امداد باید برخورد قاطع داشته باشیم،گفت: همه ما باید نسبت به حراست از کمیته امداد حساس باشیم، چرا که با توجه به مردمی بودن این نهاد، مردم هم انتظارشان از ما همین است و به این دلیل باید در برابر تخلفات برخورد قاطع داشته باشیم.
وی همسو بودن کارکنان و مدیران کمیته امداد با اهداف این نهاد را امری لازم دانست و گفت: مدیریت بدون قاطعیت معنا پیدا نمی کند و با توجه به اینکه حراست بخش مهمی از مدیریت کمیته امداد محسوب می شود این قاطعیت باید بیش از پیش نمایان شود.
فتاح یکی از وظایف حراست را کنترل رفتارهای حزبی و گروهی میان کارکنان کمیته امداد دانست و بیان کرد: هر تخلف کوچکی در کمیته امداد میتواند بازتاب گستردهای داشته باشد بر همین اساس همانند زمان انتخابات در این نهاد اجازه رفتار حزبی به مدیران و کارکنان داده نمیشود.
وی وظیفه حراست را حفاظت، صیانت و ارشاد کارکنان و مخاطبان کمیته امداد در برابر آسیبها و تهدیدات احتمالی بیان کرد و گفت: حراست کمیته امداد باید نقاط آسیب پذیر را بشناسد و در صدد رفع آن تلاش کند.
رئیس کمیته امدادبا بیان اینکه حراست باید همیشه شان و آبروی مددجویان را درنظر بگیرد و در صورت مشاهده خطا و مشکلی با ظرافت و درایت لازم از مسئولان ذیربط موضوع را پیگیری کند خطاب به نیروهای حراستی گفت: اجازه ندهید فرد یا افرادی بر کارها و تخلفات خود سرپوش بگذارند چرا که در صورت مشاهده با متخلفان برخورد جدی می شود.
وی به موضوع امانتداری نیروهای حراست کمیته امداد اشاره کرد و گفت: نقش حراست نقش امانتدارانی است که امانت مردم را به دست صاحبانشان می رساند از این رو صیانت از منابع مادی و معنوی کمیته امداد وظیفه همه است که حراست در این امر با دقت بیشتری ایفای نقش می کند.
فتاح در نظر گرفتن شرایط استانهای مختلف در تهیه نسخه حراستی برای هر منطقه را مهم دانست و بیان کرد: استانهای ما در شرایط مختلفی قرار دارند که در این رابطه باید حراست هر استان مطابق شرایط خاص هر استان دیده شود.
وی به ملاک های ارزیابی کمیته امداد اشاره کرد و گفت : نگاه مردم، مددجویان و نظر دفتر مقام معظم رهبری در زمینه عملکرد کمیته امداد سه شاخص اصلی ارزیابی این نهاد محسوب می شود.
انتهای پیام/