وی افزود: محورهای مورد بحث در سمپوزیوم نیکرونیترین ها، بیماری های غیرواگیردار در تغذیه، مشکلات تغذیه ای در ایران و شبکه نت ورکینگ تغذیه در ایران است.
دکتر غیور مبرهن گفت: برای برگزاری این سمپوزیوم افراد مطرح در جهان با تخصص های مورد نظر دعوت شده اند و در تلاش هستیم توسط دانشمندان داخلی مشکلات تغذیه ای در کشور را عنوان و به راهکارهای مورد نظر دست پیدا کنیم.
دکتر پریزاده دبیر علمی کنگره بین المللی تغذیه نیز گفت: در مدت زمان فراخوان این کنگره مقالات متعددی دریافت شد که پس از بررسی های انجام شده در کمیته های علمی ۷۴۵ مقاله در محورهای مختلف پذیرش شد.
وی افزود: این مقالات در موضوعات مختلفی از جمله سرطان، چاقی، سندروم متابولیک، تغذیه در ای سی یو، تغذیه در بیماران قلبی، تغذیه در بیماران خاص و نانوفوت ها پذیرفته شده است.
دبیر علمی این کنگره گفت: تغذیه انسانی و سلامتی، مکانیسم های سلولی مولکولی در چاقی، سندرم متابولیک و بیماری های مرتبط، طب سلولی مولکولی و بیماری های تغذیه، مطالعات علوم بالینی در حوزه های ژنتیک، تغذیه و نوتریژنتیک، تغذیه بیماری های قلبی و عروقی، روزه داری و سلامت از جمله محورهای این همایش خواهد بود.
وی افزود: محورهای علوم صنایع غذایی نیز شامل سلامت مواد غذایی، فناوری های مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، بیوتکنولوژی مواد غذایی، علوم غذایی و تکنولوژی نانو است.
کنگره بین المللی تغذیه از مطالعات پایه تا مداخلات بالینی ۱۵ الی ۱۷ شهریور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.
انتهای پیام// م.م