این گروه میافزاید کسانی که دست به خشونت و کشتار غیرنظامیان می زنند و یا ازهراس افگنان پشتیبانی می کنند باید مسؤول شناخته شوند.
در بخشی از اعلامیۀ نشست رهبران گروۀ بریکس از جامعه جهانی خواسته شده تا یک ائتلاف جهانی را که با هراس افگنی واقعأ مبارزه نماید، ایجاد کند.
در بخشی از این اعلامیۀ آمده است: «ما نگرانی مان را در بارۀ اوضاع امنیتی در منطقه و خشونت های برخاسته از فعالیتهای طالبان، داعش، القاعده، شبکه حقانی، لشکرطیبه، جیش محمد، تحریک طالبان پاکستان و حزب التحریر ابراز میکنیم.»
شی جنپنگ، رییس جمهور چین نیز در این باره اظهار داشت: «چنان که جهان درگیر حملههای هراس افگنانه و سایبری میشود، پس نیاز است تا همکاری مشترک ما فراگیر شود. ما کشورهای عضو گروۀ بریکس، به برقراری صلح جهانی و کمک به نظم جهانی متعهد هستیم. امسال ما نشست نماینده گان ارشد را در بارۀ مسایل امنیتی برگزار کردیم.»
در همین حال، آگاۀ هان روابط بین الملل میگویند که هرگاه روسیه، چین و هند سه عضو مهم گروه بریکس همکاری صادقانه به روند صلح افغانستان نمایند، این کشور به صلح خواهد رسید.
گروۀ بریکس در حالی بر مبارزه با هراس افگنی در افغانستان تأکید می ورزد که چین و هند دو عضو این گروه روابط چندان خوبی باهم ندارند.
انتهای پیام/