سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دیلی‌میل بررسی کرد

چرا آمریکا در افغانستان از هواپیماهای ملخی «سوپرتوکانو» استفاده می‌کند؟

آمریکا برای جنگ علیه گروه‌های شبه نظامی در افغانستان به هواپیماهای ملخی رو آورده است.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، با اینکه آمریکا به پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های نظامی دسترسی دارد، اما برای مقابله با مخالفان دولت در افغانستان به جای استفاده از هواپیماهای مافوق صوت، هواپیماهای ملخی را مورد استفاده قرار می‌دهد.

از این رو آمریکا در حمله به مخالفان مسلح دولت افغانستان از هواپیماهای «A-29 Super Tucano» استفاده می‌کند. این هواپیماهای جنگی اولین بار در سال 1999 ساخته شده است.

سوپر توکانو نسبت به جت‌ها قابلیت پرواز در ارتفاع پایین‌تر و با سرعت کمتر را دارد که این قابلیت، استفاده از این هواپیما را برای هدف قرار دادن گروه‌های مخالف در افغانستان بسیار مناسب می‌کند.

ارتش آمریکا اولین بار این هواپیماها را  سال 2015 در افغانستان بکار برد تا از نیروهای زمینی افغان به گونه‌ای حمایت هوایی کند که هواپیماهای جت قادر به انجام آن نیستند.

سوپر توکانو قادر به فرود بر زمین‌های خاکی است و نیازی به باند طولانی برای بلند شدن نیز ندارد؛ از سوی دیگر نیز این هواپیماها سوخت کمتری نسبت به جت‌ها مصرف می‌کنند و قابلیت پرواز بی‌وقفه به مدت سه ساعت را دارند.

موتور قدرتمند نیز این هواپیما را قادر می‌سازد تا با سرعت حدود 600 کیلومتر دست یابد و همچنین قادر به پرواز در ارتفاع پایین و سرعت کم نیز باشد.

پرواز در ارتفاع پایین و ارتفاع کم خطر هدف قرار دادن نیروهای خودی را کاهش می‌دهد و صدای کمتر موتور ملخی این هواپیماها نسبت به موتورهای جت، سوپر توکانو را قادر به پرواز بطور مخفیانه می‌کند.

این هواپیما همچنین دارای دو مسلسل داخلی است و قابلیت حمل پنج بمب و موشک را دارد. سوپر توکانو به فناوری مادون قرمز مجهز است و توانایی نظارتی دارد که به این هواپیما برای دیدبانی نیز قابلیت مناسب می‌دهد.

سوپرتوکانو همچنین سیستم هشدار موشکی داشته، به فناوری رادار مجهز است و سیستم‌های مادون قرمز نیز آن را برای عملیات شبانه مطلوب کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.