وی با اشاره به اینکه وجود نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد به علت حجم مراجعات نیازمندان که بر این اساس طلاق، اعتیاد، بیکاری، دختران بازمانده از ازدواج و مهاجرت از مهمترین مشکلات این افراد بوده، بیش از پیش قابل مشاهده است،افزود: هم اکنون جمعیت زیادی تحت پوشش کمیته امداد بوده به طوریکه این نهاد علاوه بر تامین معیشت خانواده ها، در بعد فرهنگی و آموزشی نیز برنامه های غنی و مفیدی را در دستور کار قرار داده است.
فرماندار ویژه شهرستان چابهار با بیان اینکه وضعیت فعلی حاشیه شهر و سکونتگاه های غیر رسمی قابل قبول و زیبنده شهرستان چابهار با این چشم انداز و نقشی که برای این شهرستان در بعد ملی طراحی شده نیست، ادامه داد: هم اکنون جمعیت شهرستان چابهار ۱۲۰ هزار نفر بوده که اغلب جمعیت نیازمند این شهرستان تحت حمایت کمیته امداد بوده و یا در وضعیت مددخواهی قرار دارند.
درویشی ادامه داد: ساماندهی مناطق حاشیه شهر جزء برنامه های اساسی دولت در سطح ملی بوده و ما هم روزانه با طراحی الگوها و طرح های استانی و شهرستانی از این فرصت استفاده کرده تا در نهایت مشکلات ساکنان حاشیه نشین در یک دوره کوتاه مدت مرتفع شود.
وی با اشاره به آماده سازی زمین و ارایه خدمات عمرانی به مددجویان کمیته امداد تا پایان سال جاری، یادآور شد: امسال در شهرستان چابهار به مددجویان حاشیه شهر تا ۲۵۰ متر زمین مسکونی اهدا می شود که در جهت ساخت مسکن با مشارکت خیران و پرداخت تسهیلات گام خوبی به شمار می رود.
وی مطرح کرد: در حقیقت ساماندهی کاربردی مسکن علاوه بر توانمندسازی مددجویان باعث توانمندی آموزشی، بهداشتی اجتماعی و فرهنگی آنان نیز می شود.
انتهای پیام/ع