نجفی این میزان ذبح را یک ظرفیت برای این استان دانست و افزود: برای بهره برداری از این ظرفیت به 5 واحد تولید سالامبور در استان مجوز داده شده است که متاسفانه فعالیتی در این خصوص نداشته اند.
وی با بیان اینکه این واحدها در شهرستانهای سراوان ، زهک ، سرباز و شهر پیشین قرار دارند، گفت: این کارگاهها قادرند حدود 230 هزار جلد سالامبور را در سال تولید کنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان به مراجعه نکردن صاحبان این تولیدی ها برای ارائه کمک و راهکارهای لازم به این سازمان نیز اشاره کرد و افزود: این موضوع موجب شده است پوست این استان برای استحصال به تبریز فروخته شود.
نجفی علت دیگر بهره برداری نکردن از پوست دام را در این منطقه ، قیمت بالای خرید پوست از فروشندگان استان در کارگاههای تبریزعنوان کرد.
وی همچنین به حمایت از تولیدکنندگان تبدیل سالامبور به چرم در این استان اشاره کرد و گفت: به سرمایه گذارانی که تمایل به فعالیت در تولید کیف و کفش چرم داشته باشند، تسهیلات مورد نیاز ارائه می شود.
سارانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی هیچ محدودیتی ندارد، از سرمایه گذاران استان خواست تا به صنعت پردرآمد فرآوری پوست روی آورند و علاوه برایجاد اشتغال در منطقه، از خروج سرمایه به سایر نقاط کشور جلوگیری کنند.
انتهای پیام/ع