وی ادامه داد: هدف از برگزاری این آزمون کاهش آمار بیکاری و افزایش کیفیت تولید شرکتهای خصوصی و دانش بنیان است.
معاون توسعه و فناوری پارک پردیس یکی از مهم ترین مزیتهای این آزمون را برابری فرصت استخدام در میان تمام شرکت کنندگان خواند و افزود: هر فرد با هر مدرک دانشگاهی و مهارت مرتبط با شغل درخواستی در صورت اثبات توانایی شخصیتی میتواند در یک شرکت خصوصی به طرق مختلف به استخدام در آید.
صابری تصریح کرد: مزیت دیگر این آزمون تاکید برگزار کنندگان آن بر مهارت افراد است به طوری که بر خلاف رویه غلط مدرکگرایی هر فرد حتی با مدرک غیرمرتبط در صورت اثبات توانایی خود میتواند در میان پذیرفته شدگان نهایی قرار گیرد.
وی گفت: این آزمون در دو مرحله حضوری و غیرحضوری و در قالب بررسی سه بخش توانایی علمی، توانایی مهارتی و شخصیتی برای دست یابی به شغل مناسب برگزار می شود.
معاون توسعه و فناوری پارک پردیس بیان کرد: در حال حاضر بیش از 80هزار شرکت صنعتی داریم و چند برابر این تعداد بنگاهای خدماتی نظیر بانکها و موسسات مختلف در کشور وجود دارد.
صابری با بیان اینکه متاسفانه حدود 3 میلیون فارغ التحصیل بیکار در کشور داریم گفت: این مسله یک شکاف در شرکتهای خصوصی و دولتی ایجاد کرده است و حداقل با این برنامه ها 5 هزار موقعیت شغلی ایجاد خواهد شد.
معاون توسعه و فناوری پارک پردیس خاطر نشان کرد: ثبتنام اولین آزمون استخدامی شرکتهای خصوصی و دانشبنیان از فردا آغاز میشود.
وی یادآور شد: تمامی شرکت کنندگان علاوه بر معرفی به 3125 شرکت دانشبنیان به بیش از 16000 شرکت خصوصی عضو شهرکهای صنعتی کشور و هم چنین دیگر شرکتهای خصوصی بزرگ معرفی خواهند شد.
در ادامه این برنامه محمد حسین قمری، دبیر شورای سیاست گذاری این آزمون گفت: شرکتهای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی هم اگر جزو شرکتهای مورد تایید معاونت علمی باشند، پذیرفته شدگان به آن شرکتها هم معرفی میشوند، در غیر این صورت جزو شرکتهای خصوصی به حساب میآیند و باید تعهد بدهند تا افراد به آنجاها معرفی شوند.
انتهای پیام/
آزمون به این وسیعی چند مشکل عمده و قابل توجه دارد
اون که استخدام دولتی بود
لطفا اطلاع رسانی کنید