صیاد در این باره افزود: «با نهادهای امنیتی در تماس استیم که زمینه را برای کارمندان ما فراهم بسازند تا بروند مراکز را ارزیابی کنند. هم چنان با بزرگان و ریش سفیدهای منطقه در تماس استیم که مخالفان را قناعت بدهند که کارمندان ما مراکز را در آن جا ارزیابی کنند.
در همین حال، نهادهای ناظر انتخابات، بررسی مرکزهای رأی دهی را معیاری نمیدانند و میگویند کمیسیون مستقل انتخابات، نخست باید بخشهای امن و ناامن را مشخص می ساخت و سپس ارزیابی مرکزها را آغاز میکرد.
نعیم ایوب زاده، رییس بنیاد انتخابات شفاف افغانستان گفت: «زمینه سازی برای رفتن به بخش های ناامن ناممکن است؛ به خاطری این که جنبه تبلیغاتی برای کمیسیون مستقل انتخابات دارد و عملی نیست و ما فکر نمی کنیم که انتخابات در وضعیت حاکم در تمام نقاط کشور بر گزار شود.»
کمیسیون مستقل انتخابات میگوید که این کمیسیون باید برای برگزاری انتخابات مرکزهای بیشتری ایجاد کند.
طلوع نوشت: به گفتۀ نهادهای ناظر انتخابات، نبود امنیت، نبود ظرفیت در کمیسیونهای انتخابات، نبود اعتماد مردم بر این کمیسیون و احتمال مداخله جنگ سالاران و گروه های مسلح غیر مسؤول و نیز نبود آگاهی عامه از انتخابات در شوراهای ولسوالیها، چالش هایی اند که شفافیت انتخابات شانزدهم ماه سرطان سال آینده را تهدید میکنند.
انتهای پیام/