وی افزود: سازمان حمایت بر اساس ماده 4 تعیین کرده است که هرکس بخواهد واردات داشته باشد، اول باید در مرکز امور اصناف کالا به ثبت برساند و گواهی ها باید از کشور سازنده صادر شود.
طحان پور افزود: پس هر کس بتواند از کشور کره و از دو کارخانه معروف آن مجوز بگیرد، ما کمکش می کنیم.
وی ادامه داد: کشور ثالث واسطه است و دیگر در کشور ثالث ضمانت نامه هم صادر نمی شود.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی گفت: از مردم درخواست می کنیم خریدهایشان را از فروشگاه هایی انجام دهند که دارای پروانه کسب باشند.
طحان پور افزود: مشکل ما چاپخانه است که باید موظف شود برای کارت های گارانتی کد داشته باشند تا قابلیت پیگیری داشته باشند.
وی گفت: کالاهای قاچاق بصورت اینترنتی درب منزل فروخته می شوند و دیگر مشکل ما به واحد های صنفی مربوط نمی شود و شکایت مردم به ما برمی گردد و پلیس فتا به دنبال ساماندهی اینها هستند.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی ادامه داد: بعضی کالاها مثل کولر بصورت قاچاق وارد کشور می شوند و خدمات بعد از فروش ندارند یا لباسشویی که خدمات بعد از فروش می دهد وقتی بعد از 6 ماه مدل جدید می آید، دیگر کارشناس آشنایی به مدل جدید ندارد.
طحان پور گفت: شرکت های رسمی بزرگ اکنون در حال تعلیم خدمات و سرویس کار خود هستند و چیزی که صنعت لوازم خانگی را تخریب می کند، تولید لوازم خانگی بدون کیفیت در داخل است.
امانت رئیس امور اصناف و بازرگانان ایران در گفتگوی تلفنی گفت: بر اساس اطلاعات موجود، مجموعه شرکت هایی که اقدام به واردات رسمی کالا می کنند، نظارت بر آنها بر عهده سازمان حمایت است.
وی افزود: اگر مصادیقی قابل پیگیری باشد، حتما رسیدگی خواهد شد. مثلا ضمانت نامه تقلبی که به نام نمایندگی رسمی باشد حتما قابل رسیدگی است.
امانت گفت: در شبکه رسمی ما خدمات پس از فروش سمطلوب است و رسیدگی آن به عهده اتاق اصناف است.
الفت نسب دبیر انجمن کسب و کارهای اینترنتی نیز در گفتگوی تلفنی با برنامه گفت: انجمن کسب و کار اینترنتی ، تشکیلاتی برای کنترل ندارند و اکنون در شرف تشکیل اتحادیه هستند و اکنون هم تشکیلاتی هستند که بدون مجوز در حال فعالیتند اما فروشگاه شاخص ما شرایط را رعایت می کنند.
الفت نسب گفت: باید همکاری و تعامل میان مردم و نیروی انتظامی وجود داشته باشد تا متخلفان در این راستا شناسایی شوند.
انتهای پیام /