وی بیان کرد: ارزش محصولات دانشگاه فنی حرفهای بیش از مراکزی است که دکترا تربیت میکند و یکی از مسائلی که امروزه به آن اهمیت داده میشود مقوله مشاوره است به طوری که در طول 4 سال گذشته توجه جدی به این مراکز در دانشگاه فنی حرفهای انجام شده است و خوشبختانه دانشگاههای سراسر کشور نیاز مراکز مشاوره را به خوبی فهمیدهاند.
صدیقی تاکید کرد: اگر دانشجو روان سالم نداشته باشد و آسیبهای اجتماعی و افسردگی او را رها نکرده محصل خوبی نیست لذا ما باید دانشجویانی با نشاط و سرحال از لحاظ روحی و روانی تربیت کنیم تا نیروهایی مفید برای جامعه باشند.
رئیس سازمان امور دانشجویی با بیان اینکه باید همه مسئولان بخش مشاوره را به خوبی شناخته و تجربیات آنها را به دیگران ابلاغ کنند، افزود: دو طرح سیمای زندگی اجتماعی و زندگی دانشجویی در طی سالهای 94 و 95 اجرا و نتایج خوبی به دست آمد و برآورد قابل قبولی از نظر روانی و آسیبهای اجتماعی به مشاوران و کارشناسان دست داد، خوشبختانه باید بگویم که شرایط دانشگاهها از نظر روحی و روانی به مراتب از جامعه بهتر است و اگر دانشجویی دچار آسیب اجتماعی شود این مسئله از اهمیت ویژهای برخوردار شود.
صدیقی ادامه داد: یکی از کارهای خوب و مفید در بخش مشاوره دانشجو است زیرا دانشجویی که از نظر روحی و روانی دچار مشکل است بیشتر به همکلاسی خود مراجعه کرده و مشکل را با آنها در میان میگذارد و حتی خانواده نیز در الویت بعدی چنین افرادی قرار دارد به همین خاطر ما کانونهایی را تحت عنوان همیار مشاور تشکیل دادیم زیرا معتقدیم دانشجویان و جوانان تحت تاثیر همکلاسیهای خود قرار میگیرند.
وی اظهار کرد: کانونهای مشاوره دانشجویی کارشناسان را در شناخت انواع آسیبهای اجتماعی دیگر دانشجویان یاری میکند و این مراکز در راستای رأس مسائل روحی و روانی در بین افراد دانشگاهی است.
وی با بیان اینکه 80 کانون همیار مشاور در بین مراکز آموزش عالی احداث شده است، افزود: کانونهای همیار مشاور توسعه مناسبی داشته و بخشی جدی و مهم در ایجاد سلامت روح و روان دانشجویان ایفا میکند.
رئیس سازمان امور دانشجویان یادآور شد: تربیت بدنی و ورزش میتواند مکمل کارهای مشاوران برای داشتن یک زندگی سالم دانشجویی باشد که در این حین تجهیزات دانشگاهها نیز میتواند موثر باشد.
انتهای پیام /