بر اساس این گزارش در این مدت استانهای خوزستان با 68، آذربایجان شرقی با 59، فارس با 44، اصفهان با 33 و مازندران با 32 فوتی به ترتیب بیشترین آمار تلفات غرقشدگی را داشته اند. آمار تلفات در دیگر استانها کمتر از 20 نفر و در تعداد قابل توجهی کمتر از 10 نفر بوده است. استان خراسان جنوبی نیز در این مدت هیچ مورد مرگ بر اثر غرقشدگی نداشته است.
لازم به ذکر است علت بالا بودن آمار تلفات غرقشدگی در استان آذربایجان شرقی طی چهار ماهه نخست سال جاری، وقوع سیل فروردین ماه در این استان است که منجر به کشته شدن تعدادی از هموطنانمان شد، ضمن آن که طی این ماهها بیشتر تلفات غرق شدگی در رودخانهها به ثبت رسیده و به همین دلیل استان مازندران در رتبه پنجم آمار تلفات قرار گرفته است.
در چهار ماهه ابتدایی سال جاری بیشترین آمار تلفات غرقشدگی مربوط به روخانهها است. در این مدت 146 نفر در روخانهها جان خود را از دست داده اند که 32.5 درصد از کل تلفات این مدت را در برمی گیرد؛ پس از آن کانالهای آب با 51 فوتی، دریا با 43(40 نفر خارج محدوده طرح و 3 نفر در محدوده مجاز)، استخر کشاورزی با 41، دریاچه مصنوعی و سد با 32، استخر شنا با 29، چاه با 16، حوض و حوضچه با 12 و دریاچه طبیعی با 4 نفر در رتبههای بعدی قرار دارند.
75 نفر نیز در مکانهایی دیگر به جز موارد ذکر شده در بالا جان خود را بر اثر غرقشدگی از دست داده اند.
در تیرماه امسال نیز 152 نفر بر اثر غرقشدگی جان باخته اند که نسبت به تیر ماه سال قبل 27.7 درصد بیشتر شده است.
انتهای پیام/