به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛سیدحسن هانی طبائی ،مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، گفت: ۱۹۰ روستای استان تحت پوشش ارتباطات هستند که بخش مهمی از این پوشش را اپراتورهای تلفن همراه انجام میدهند که از نظر توجیه اقتصادی نیز از وضعیت بهتری برخوردار است.
سیدحسن هانی طبائی افزود:با اشاره به بارگزاری نسل جدید ارتباطات رادیویی در استان قم ، در حال حاضر دو اپراتور، نسل جدید اینترنت ثابت را در استان تحت پوششدارند.
وی با تأکید بر مزایای خریدوفروش اینترنتی در کاهش هزینهها ادامه داد: سامانه جدید محصولات یکی از کارهای مهم در فناوری اطلاعات استان است که بهوسیله آن محصولات سفارشی بهراحتی قابل رهگیری هستند که حتی امکان عکس نامهرسان محصولات نیز در آن دیدهشده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تصریح کرد: با اشاره به خدمات پستبانکها در روستاهای قم، درمجموع 50 روستای استان شامل خدمات پستبانک هستند که نحوه خدماتدهی به آنها متفاوت است، که در برخی از این روستاها باجههای مربوط به پستبانک و در برخی دیگر نیز کارگزارهای اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور دارند.
هانی طبائی یادآورشد:متأسفانه بانکهای خصوصی ارادهای برای افتتاح شعبه در روستاها ندارد و تمامی هزینههای مربوط به تسهیل درروند خدماترسانی از طریق پستبانکها با هزینه وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور انجام میگیرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تأکید کرد:با اشاره به ظرفیتهای فناوری اطلاعات در زمینهٔ اشتغال ، 90 هزار شغل از مجموع 9000 هزار شغلی که باید دولت ایجاد کند در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است که 10 درصد اشتغال آینده کشور را شامل میشود که نشان از حساسیت ویژه این عرصه در اقتصاد و رونق تولید دارد.
هانی طبائی خاطرنشان کرد: بسیاری از مشاغل کوچک خانگی را میتوان با وارد ساختن به خریدوفروش اینترنتی از عرصه محلی و استانی به یک برند کشوری تبدیل کرد که بسیاری از همین مشاغل خرد و کوچک خانگی پس از ورود به این عرصه درآمدهای میلیاردی به دست آوردهاند.وی همچنین ورود در بازارهای نوین در عرصه خریدوفروش اینترنتی را مورد توجه قرار داد.
انتهای پیام/ح