به گفته وی، منافع مسکو در این کشور عمدتا به دلیل مسائل امنیتی داخلی با مشکلاتی مواجه شده و مسکو نیازمند است تا برای رسیدن به اهداف و منافع خود در این کشورها مانند دیگر ابرقدرتها حضور یابد.
کارشناس مذکور ادامه داد: دلیل دیگر حضور روسیه در افغانستان موضوع اقتصادی است اما مهمترین دلیل این امر ادامه تصادم استراتژی بین روسیه و ایالات متحده است.
وی ادامه داد: آمریکا با رهبری ترامپ قصد ترک افغانستان را ندارد و در نظر دارد تا هزینه های که این کشور در طول 16 سال گذشته در این کشور متقبل شده است را تا حدودی جبران کند.
گوررا افزود: رئیس جمهور آمریکا در زمان تبلیغات خود در انتخابات ریاست جمهوری این کشور از حضور نظامی و مداخله در افغانستان خودداری کرد اما با روی کار آمدن ترامپ و فشار پنتاگون به کاخ سفید این رویه برگشت و در حال حضور هیچ گونه شک و تردید وجود ندارد که آمریکا علاقمند حضور در منطقه به خصوص افغانستان است.
به نوشته فارس، وی ادامه داد: برگزاری کنفرانس های متعدد در مسکو با حضور نمایندگان ایران، چین، افغانستان، هند و پاکستان این موضوع از طرف روسیه به آمریکا ابلاغ شده که همچنان کرملین قصد دارد حضور آمریکا در افغانستان و منطقه را محدود کند و این کشور در حال برقرای صلح بین گروههای مختلف در افغانستان است.
انتهای پیام/