شکر از نیشکر و چغندرقند به دست می آید و قند موجود در این دو ماده خوراکی پس از جداشدن املاح، ویتامینها و دیگر مواد مغذی به یک ماده مصنوعی غلیظ شده تبدیل میشود که نه تنها برای بدن فایده چندانی ندارد بلکه آسیبهای فراوان آن سلامتی شما را تهدید خواهد کرد.
ایرانیها شش برابر متوسط جهانی به طور مستقیم و غیرمستقیم شکر مصرف میکنند که این میزان مصرف، آنها را مستعد پذیرش بیماریهایی چون آسیب به عروق کلیوی، سخت شدن رگها، عدم تعادل در هورمونهای بدن، تشدید افسردگی و ... خواهد کرد.
فیلم زیر اطلاعات جالبی را در خصوص شکر در اختیار شما خواهد گذاشت.
انتهای پیام/