وی درباره فواید قربانی کردن اظهار داشت: از صفات خوب مومن این است که مداوم قربانی می کند و آن را بین مستمندان توزیع می کند. قربانی کردن علاوه بر دفع بلا، مرگ ناگهانی، چشم زخم، نیت های پلید و نگاه های خبیثانه را دفع می کند. در بعضی روایات داریم که قربانی کردن حسادت ها و بدبینی ها را از بین می برد. البته قطعا باید در این امر موارد بهداشتی رعایت شود که خدای ناکرده دام مریض را بین افراد توزیع نکنیم. این خلاف اخلاق و شرع است. نکته دیگر این است که در هنگام ذبح، همسایه ها اذیت نشوند و حقوق شهروندی رعایت شود. مومن باید نگاه جامعی داشته باشد و همه جوانب را رعایت کند که رضای خدا را به دست آورد.
حجت الاسلام اديب يزدی درخصوص نحوه توزیع گوشت قربانی ابراز داشت: در رابطه با قربانی هایی که در ایران انجام می شود، بدیهی است متصدی پخش این قربانی ها خود اشخاص هستند. البته خود شخص قربانی کننده می تواند به اندازه سهم کمی مثلا یک وعده از این گوشت استفاده کند. اما اگر همان را هم در راه خدا انفاق کند، بهتر است. این گوشت ها باید به کسانی برسد که فقیر هستند و افرادی که توانایی تهیه گوشت ندارند، در اولویت قرار دارند. اینکه افراد توانمند همیشه با عده ای از فقرا در ارتباط باشند و برای آنها بخشش کنند، شیوه امیرالمومنین (ع) است و اینکه ما از فقرا غافل باشیم، برای جامعه ما ننگ است. حجاج محترم بهتر است برای پخش قربانی ها، اولویت را برای فقرا و در درجه اول فقرای فامیل ولو در شهرستان یا راه دور قرار دهند. بعد از فقرای فامیل، فقرای محل و در مرحله بعد فقرای شهر قرار دارند. برخی مجامع خیریه که متصدی تکفل امر خانواده ها و قابل اعتمادند، نیز گزینه خوبی برای انفاق گوشت قربانی هستند، به شرطی که خدای نکرده حیف و میل نشود.
انتهای پیام/
چون در این عالم باید هر چیز فدای با ارزش تر از خودش بشود و این فدا شدن هدف غایی آن چیز است.
به همین خاطر است که علف فدای گوسفند می شود
گوسفند فدای انسان می شود
و حال انسان فدای چی؟ فدای ارزشهایی چون حق و حقیقت و عدالت ...
تازه گیاه هم زنده است و جزءمحیط زیست
متوجه نیستی در این عمل بعد از توجه به خدا رسیدگی به مستمندانه کسایی که تو این زمانه گیاهخوار واقعی شدند فکر کن توقصابی کشته شدند یکی خریده میده فقرا تو میسوزی؟
بدان این دستور همه ادیان الهی هست که دین خود را ادامه حضرت ابراهیم میدانند