به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، صدیقالله توحیدی مسئول کمیته مصونیت خبرنگاران در این نمایشگاه، گفت که 16 سال پیش رسانههای افغانستان راههای جدید را برای اطلاعرسانی در کشور باز کردند.
توحیدی افزود: پیش از حکومت موقت، سیستم مطبوعات کشور، آمرانه بوده و رسانهها تنها هشدارها و پیامهای مسئولان را به گوش مردم میرساندند.
مسئول کمیته مصونیت خبرنگاران، همچنان میگوید: این نسل، نسل فرزانه است که با عشق کارهای خبرنگاری میکنند، متاسفانه در 16 سال گذشته، ما تعدادی از این خبرنگاران را از دست دادهایم، اما جای اندیشه و آزادای خالی نماند، آزادی بیان، حاصل تلاش مثمر جوانان خبرنگار ما است، به این آسانی این آزادی از دست نمیرود.
کمیته مصونیت خبرنگاران با برگزاری این نمایشگاه، خواسته که برای محققان، زمینه تحقیق حادثات مستند را فراهم کند و کارهای خبرنگاران را به تصویر بکشد.
صدیقالله توحیدی هدف از برگزاری این نمایشگاه را چنین بیان کرد: کسانیکه پژوهش میکنند، از این عکسها استفاده کنند، در 16 سال گذشته رسانهها به نشر و نوشتن خبرها و گزارشهای زیادی پرداخته است، ولی کمتر در مورد رسانهها معلومات داده شده است، این نمایشگاه دشواری کار خبرنگاران را نشان میدهد که خبرنگاران خطر را به قیمت جانشان قبول کردهاند.
مسئولان کمیته مصونیت خبرنگاران کشور، تاکید کردند که کار خبرنگاران به عنوان سربازان آزادی بیان، شرافتمندانه ادامه خواهد داشت.
در همینحال نجیب شریف مسئول پیشین کمیته مصونیت خبرنگاران، گفت که خشونت در 6 ماه اول سال روان میلادی نسبت به 6 ماه اول سال گذشته میلادی بر ضد خبرنگاران، افزایش یافتهاست.
به گفته او این خشونتها، شامل قتل، بد رفتاری، تهدید و توهین میشود. شریف، همچنان ناامنی و عدم دسترسی به اطلاعات را از مشکلات دیگر خبرنگاران کشور دانست.
انتهای پیام/