وی بابیان اینکه حوزههای 8 گانه وزارت ارشاد بسیار وسیع و گسترده است، گفت: در این میان برخی از حوزهها بسیار حساستر از برخی دیگر از حوزهها است، یکی از این حوزهها مسئله کتاب است، چراکه نظارت بر کتابها بسیار حساس شده است و کتاب میتواند دارویی شفابخش یا سم مهلک باشد.
مرجع تقلید شیعیان گفت: برخی در یک صفحه از کتاب سم خود را میریزند، برای نمونه در دوران طاغوت کتابی تحت عنوان جامعهشناسی تدریس میشد، و تنها یک صفحه از آن راجع به مذهب بود و میگفت مذهب ناشی از ترس بشر است، یعنی مسلم میتوان برداشت کرد که مذهب ساخته و پرداخته ذهن بشر است.
آیتالله مکارم شیرازی با اشاره به آثار تخریبی برخی کتب گفت: باید کنترل بر روی کتابها داشته باشیم، عناوین کتابها نباید فریبنده بوده و به دین و مذهب ضربه بزند.
وی با تأکید بر حساس بودن حوزه سینما گفت: مطالب زیادی در حوزه سینما و در فیلمها وجود دارد که ممکن است فریبنده و آسیبرسان باشد، از همین رو باید بسیار در این زمینه دقت شود.
استاد برجسته حوزه علمیه قم بابیان اینکه فضای مجازی بهوسیله موبایل در اختیار همگان قرارگرفته است، گفت: گاهی برخی میگویند که فضای مجازی چیزهای خوبی دارد و یا اینکه همچون بمب اتمی از آن استفاده خوبی نمیشود.
وی ادامه داد: تنها راه تقویت شبکه ملی ارتباطات است و آنچه که زیانبار و مضر است باید نفی شود، ضمانت اجرای آن نیز خوب است و مسئولان نیز میدانند اما نخواستهاند که این فضا را ایجاد کنند.
آیتالله مکارم شیرازی ابراز کرد: اگر بتوانیم دسترسیها را متفاوت کنیم میتوانیم افراد را به این سمتوسو بکشیم که چیزهای خوب را در فضای مجازی استفاده کنند، باید بدلی برای استفادههای بهتر از فضای مجازی ایجاد کنیم تا شاهد ناهنجاریها در فضای مجازی نباشد.
انتهای پیام/ز