سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های علمی پزشکی؛

نوشیدنی برای پاکسازی سیستم لنفاوی/ ارتباط «ایبوپروفن» با افزایش فشارخون/ تاثیر مصرف پنیر بر تغییر شکل جمجمه انسان/ بیماری که غلط نشستن برای شما به ارمغان می‌آورد

به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حوزه کلینیک در نظر دارد هر روز ساعت ۱۴ تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

دانه ای مفید برای سلامتی بدن

دلایل بسیاری برای اینکه مغزهای خوراکی را مصرف کنید، وجود دارد، اما برخی دانه ها دارای فواید سلامت بیشتری نسبت به نمونه های دیگر هستند. بادام هندی یکی از محبوب ترین مغزهای خوراکی و میان وعده هاست، به همان اندازه که خوشمزه است، برای بدن هم مفید است، بادام هندی حاوی فیتات ها با خواص ضدالتهابی و همچنین موادمعدنی اساسی فسفر، منیزیم، مس، و منگنز است. پژوهش های جدید نشان می دهد، مردان و زنان با سطوح افزایش یافته متوسط کلسترول بد (LDL) که روزانه بین 16 تا 36 بادام هندی مصرف می کردند، کاهش در سطوح کلسترول کل و کلسترول بد را پس از یک ماه مصرف این ماده غذایی تجربه کردند.


با این نوشیدنی سیستم لنفاوی تان را پاکسازی کنید

سیستم لنفاوی به نوعی سیستم زهکشی داخلی بدن انسان محسوب می شود که برای خلاص شدن خون از شر مواد زائد و اسیدی طراحی شده است. سیستم لنفاوی این سموم را فیلتر کرده و به اندام های اصلی سم زدایی بدن یعنی کبد و کلیه ها ارسال می کند. اما با یک نوشیدنی سرشار از کلروفیل می توانید به پاکسازی خون کمک کرده و از این طریق سیستم لنفاوی را نیز پاکسازی کنید. مرکباتی مانند گریپ فروت و لیمو از ویژگی های جمع کنندگی فوق العاده بهره می برند که جریان لنف را افزایش داده و هر گونه گرفتگی را از بین می برد.

با مصرف کاکائو دیابت خود را درمان کنید

مطالعات محققان نشان می‌دهد کاکائو حاوی ترکیباتی است که سلول‌های خاصی را به سلول های تولیدکننده انسولین تبدیل می‌کند و کاکائو حاوی ترکیبی به نام مونومرهای اپیکتکن است که توانایی سلول‌های بتا در ترشح انسولین را افزایش می‌دهند.

 

مصرف استاتین ها موجب کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه می شود

مطالعات نشان داده است، استاتین ها تاثیر حفاظتی در مقابله با سرطان سینه دارند و زنان مصرف کننده داروی کاهش کلسترول موسوم به استاتین ها در معرض ریسک کمتر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.

ارتباط مصرف «ایبوپروفن» با افزایش فشارخون

به گفته محققان، حفظ یا کنترل فشارخون در بیماران مبتلا به آرتروز و فشارخون همراه با آن (درمان شده با درمان نشده) سالانه مانع از مرگ ۷۰ هزار نفر به دلیل سکته و ۶۰ هزار نفر به دلیل بیماری قلبی عروق کرونر می شود و طبق یافته اخیر محققان، ایبوپروفن با افزایش فشارخون در بیماران مبتلا به آرتروز روماتوئید و افزایش ریسک بیماری قلبی عروقی همراه است.

 

خوراکی خوشمزه اما اعتیاد آور

از آنجایی که قهوه سرشار از کافئین است می‌تواند اعتیاد آور باشد. متخصصان معتقدند، کافئین مغز را تحریک می‌کند. در واقع این ماده که به خانواده‌ «آلکالوئید» تعلق دارد، باعث آزاد شدن دوپامین می‌شود. دوپامین به هورمون لذت شهرت دارد. نتیجه این می‌شود هر چه بیشتر قهوه بنوشید بیشتر به طرف آن کشیده می‌شوید. توصیه می‌کنیم روزانه بیش از سه فنجان قهوه ننوشید.


ابتلا به آسم با التهاب روده در بزرگسالی مرتبط است

یافته‌های حاصل از مطالعه‌ای جدید حاکی از آن است که بیماری آسم با ابتلا به بیماری التهاب روده در آینده ارتباط دارد و تشخیص بیماری آسم با افزایش احتمال بروز بیماری کرون یا التهاب روده مرتبط بود. آنها دریافتند سن، تغییری در تاثیر بیماری کرون نداشت.

 

تاثیر مصرف پنیر بر تغییر شکل جمجمه انسان

در تحقیقات جدید ادعا می شود، مصرف پنیر تاثیر قابل توجهی بر شکل جمجمه انسان دارد و بیشترین تغییرات در مورفولوژی جمجمه در گروه های مصرف کننده محصولات لبنی مشاهده شد.

استفاده از لنز تماسی هنگام شنا به چشم ها آسیب می زند

داشتن لنزهای تماسی چشم در هنگام شنا می تواند به ایجاد نوعی بیماری خطرناک چشمی و آسیب جدی به چشم منجر شود، هرچند استفاده از عینک های مخصوص شنا می تواند ایمنی بسیاری را در این خصوص به وجود آورد، ولی اگر لنزهای تماسی را با دستورالعمل پزشکان و رعایت اصول بهداشتی، به صورت صحیح و مناسب بر چشم گذارند، حتی با وجود آنها نیز می توانند از شنا در استخر لذت ببرند.


غلط نشستن این بیماری را برای شما به ارمغان می آورد

مطالعات نشان داده است، نشستن طولانی نه تنها باعث کاهش سلامت انسان می‌شود بلکه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت را افزایش می‌دهد اما در تحقیقی جدید مشخص شده، نشستن به صورت چهار زانو، بدن و سلامتی آن را در وضیعتی مخرب‌تر هم قرار می‌دهد.

چهار زانو نشستن وضعیت ارگونومیک خوبی برای بدن محسوب نمی‌شود و باعث بروز بیماری‌های متعددی چون مشکلات مزمن زانو، مفصل ران و کمردرد می شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.