وی تصریح کرد: پذیرفتن انتقاد با گشاده رویی یکی از مؤثرترین راه های کنار آمدن با اشتباه است و باید قبول کرد که همیشه حق با ما نیست و نباید از این کار هراسی داشته باشیم.
نظامی افزود: به یاد داشته باشید در هنگام دعوا هیچ گاه گذشته طرف مقابل را یادآوری نکنید و به همسرتان بگویید که دوستش دارید.
این روانشناس ادامه داد: انتخاب محیطی آرام و خلوت و گفتن جمله ای محبت آمیز و دلپذیر به همسر و از همه مهم تر گذشت و صبر می تواند در کاهش اثرات دعوا و درگیری ها بسیار مفید باشد.
وی اضافه کرد: بسیاری از زوجین در هنگام بحث سعی دارند ثابت کنند که مقصر نبوده و حق با آنان است و علت مشکلات ایجاد شده و مقصر اصلی همسرشان است، در حالیکه هیچ مشکلی با متهم کردن همسرتان حل نخواهد شد و تنها با این عمل او را در موضع دفاع قرار داده و اختلاف تان پیچیده تر می شود.
این روانشناس گفت: باید صادقانه سهم خود را در ایجاد مشکل بررسی و در باره آن با همسرتان صحبت کنید، این رفتار شما باعث می شود تا او نیز اشتباهات خود را بپذیرد.
نظامی با بیان اینکه زوجین باید در دعواهای خود از تحقیر ، توهین، تهدید، سرزنش و پرخاشگری نسبت به یکدیگر پرهیز کرده و اگر صدایتان بلندتر شد و یا با پرخاشگری صحبت می کنید کمی مکث کرده تا آرام شوید و سپس به صحبت هایتان ادامه دهید، افزود: مشکل اصلی را پیدا کرده و دقیقا بدانید که درباره چه موضوعی با همسرتان صحبت کنید تا حاشیه ها موجب کدورت بیشتر نشود.
انتهای پیام/