سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عزیزی در گفتگو با باخبرنگاران جوان؛

لواشک های دست ساز خانگی با طعم وبا/ مراقب باشید کودکانتان این مواد غذایی ترش مزه را نخرند

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از لواشک‌های غیربهداشتی‌ و خانگی‌ باعث بروز بیماری‌های غیر‌واگیر مانند فشار خون و قلب و عروق در بین کودکان می‌شود.

محمدحسین‌ عزیزی‌ رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: لواشک و آلوچه‌ اگر به صورت صنعتی‌ و کارخانه‌ای تولید شده باشد‌ دارای یک پروانه‌ و مجوز از سازمان غذا و دارو و ارگان‌های مربوطه‌ بوده‌ و تحت نظارت و کنترل‌ قرار دارد‌ و از نظر سطح کیفی‌ این محصولات‌ دارای یک استانداردهای بهداشتی‌ است.

 وی بیان کرد: لواشک و آلوچه‌هایی که به صورت خانگی‌ و غیرکارخانه‌ای درست می‌شود ممکن است غیربهداشتی‌ بوده، همچنین رنگ و اسانس‌های غیرمجاز‌ استفاده کنند و همین مسئله باعث بروز‌ بیماری‌های غیرواگیر‌ مختلفی‌ می‌شود.

 عزیزی عنوان کرد: لواشک‌های خانگی‌ و غیرکارخانه‌ای ممکن است در محیط‌هایی کاملاً غیربهداشتی‌ تولید شود و افزودنی‌های غیرمجاز‌ برای تولید آن مصرف کنند و همین مسئله سلامت مردم و بخصوص کودکان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

 وی تأکید کرد: در آلوچه به دلیل داشتن آب ممکن است در هنگام مصرف آب مورد استفاده بهداشتی‌ نباشد و همین مسئله سبب شده تا میکروب مواد از این طریق منتقل شود و باعث ایجاد مشکلاتی در بین فرزندان شود.

 رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: در برخی از موارد برای تهیه لواشک‌ از نمک زیادی در آن استفاده می‌کنند که این عامل باعث بروز افزایش فشار خون در دراز مدت‌ و بیماری‌های قلبی و عروقی‌ می‌شود.

وی گفت: لواشک و آلوچه غیربهداشتی‌ باعث بروز‌ بیماری‌هایی مانند اسهال‌، اسهال خونی، میکروبی‌ و مشکلات روده‌ای می‌شود و این مسئله سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.