کبیر وکیل زاده؛ دانشجوی سال سوم تعلیم و تربیه گفت: این چطور قانون و قانون گذاری است که خلاف حقوق ملت عمل می کند. من سال سوم دانشگاه هستم با کدام منطق دانشجویان یک سال آخر درسی را طی دو سال بخوانند.
این دانشجو افزود: من با آموختن مشکلی ندارم و اگر درس های جدید باشید با دل و جان می پذیرم اما اینطور نیست.
وی همچنان می افزاید؛ دولت خوب می داند که وضعیت اقتصادی دانشجویان خراب است با این حال وجود اینچنین قانونی را تصویب نموده و اگر تصویب شده حداقل بالای دانشجویان سال اول تطبیق شود.
این دانشجو از فرق گذاشتن میان دانشجویان شبانه و روزانه ناراحت است و می گوید: ما در صنف های شبانه جوانانی را داریم که به مراتب از دانشجویان روزانه پر تلاش تر و درس خوان تر هستند.
در همین حال حسین سینا؛ دانشجوی سال سوم حقوق می گوید مسئولین صلاحیت آن را ندارند تا برخلاف منافع مردم قانون گذاری کنند. ما از قانون سرکشی نمی کنیم اما وضعیت روحی و مالی دانشجویان قانون فعلی را نمی پذیرد.
حسین سینا خواهان لغو این قانون بوده ، میگوید اگر در روش های درسی تغییرات می اید من قبول دارم وگرنه ضرورت نیست که یک سال اخیر دو سال خوانده شود.
محمد شاکر؛ دانشجوی زبان و ادبیات می گوید سه روز است که دانشجویان اعتراض می کنند اما حتی یک رسانه یا یک تن از مسئولین به داد ما نرسیدند . مشکل ۵ ساله شدن دانشگاه های شبانه بسیار جدی است و محصلین از ناحیه ناراحت هستند.
قابل ذکر است که بر اساس حکم قانون تصویب شده وزارت تحصیلات عالی، دانشگاه های شبانه ولایات بلخ، قندهار و هرات ۵ ساله می شود.
در همین حال دانشجویان دانشگاه شبانه ولایت بلخ از برخورد نامناسب رییس دانشگاه شکایت دارند و میگویند ما را اوباش خطاب کرده است.
انتهای پیام/