سردار شرفی افزود: 9کمیته برای این شورا در نظر گرفته شد که کمیته اول کمیته ساختار و نظامات و وظیفه اش بررسی و مطالعه به منظور توسعه ساختارهای کلانتری و پاسگاه ها به ویژه در مناطق جرم خیز و حاشیه نشین و مناطق دور دست است که طبق بیانات رهبری فضائل نیروی انتظامی همه جا باید دیده شود.
وی گفت:خوشبختانه تا این لحظه اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و نیروی انتظامی تنها سازمانی است که فرمان دارد نسبت به توسعه ساختارهای خود اقدام کند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا بیان داشت: در برخی از مناطق مخصوصا مناطق حاشیه ای از زمان صدور فرمان بیش از 50 پاسگاه یا کلانتری ایجاد و یا از نظر کمیت ساختار، افزایش پیدا کرده است به منظور ارائه خدمات آسان و بی منت و کم هزینه به مردم ، یک سری نظامات نیز بایستی اصلاح می شد که به این فرایندها توجه بیشتری شده است.
سردار شرفی تاکید کرد: یکی از اصلی ترین برنامه های ما برگزاری کلاس های استانداردسازی و تعالی رفتار است و امسال13 هزار نفر از کارکنان کلانتری ها در کلاس تعالی و استانداردسازی رفتار شرکت می کنند که بخشی از آن ها یعنی حدود 5 هزار نفر آمده اند و بقیه طی برنامه انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه فناوری و تکنولوژی اقدامات خوبی صورت گرفته، گفت: ما به جای عامل انسانی بیشتر از تکنولوژی استفاده خواهیم کرد که هم اکنون 40 اقدام فناورانه پیش بینی و برنامه ریزی شده که در حال حاضر 10 اقدام در هفته نیروی انتظامی به مرحله رونمایی می رسد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در پایان بیان داشت: سال گذشته حدود 24میلیون نفر به کلانتری ها مراجعه کردهاند که با استفاده از فناوری ها می خواهیم این مراجعات را کاهش دهیم و در نظر داریم 6 میلیون نفر از مراجعان کاهش پیدا کنند و در ازای آن از طریق برون سپاری برخی فعالیت ها و همچنین ارائه خدمات از راه دور برنامه ها انجام شود.
انتهای پیام/