وی در ادامه اظهار کرد: بسته به درخواست پزشک ارجاع دهنده، بیمار، اهداف درخواستی درمان، اهداف درمانی و تشخیصی، جنس و برش خاصی را برای پرینتر در نظر میگیریم تا در خصوص بیماریهای اولیه و مداخلات بعدی تصمیمگیری انجام دهیم.
این متخصص قلب و عروق کشور گفت: با توجه به اینکه یکی از علل شایع مرگ و میر در کشور بیماریهای قلب و عروق است بهرهمندی از روشها و متدهای روز تسهیلی برای مداخله و تشخیص زودهنگام است که حالا با ورود پرینترهای 3 بعدی میتوانیم شاهد نتایج مطلوبی باشیم و با ورود این پرینتر 3 بعدی به وزارت بهداشت میتوان گفت بسیاری از معضلات تشخیصی حل میشود که به همین دلیل نباید بخاطر هزینه دستگاه خدمات سلامت محدود شود.
وی در ادامه گفت: امروز یک بیمارستان فوقتخصصی میزبان پرینترهای 3 بعدی در جراحیهای قلب و عروق است که خوشبختانه به دلیل کاربرد آن تعرفه بیمه در کتاب ارزش نسبی دیده شده است و با ابلاغ آن در هفتههای آتی هموطنان میتوانند از تجهیزات روز دنیا بهرهمند شوند.
ثانی علیزاده گفت: پرینترهای 3 بعدی بسته به اهداف گوناگون بکار گرفته میشود که در بحث اهداف آموزشی در سطوح دانشکده پزشکی، فلوشیپها، دبیرستانها، آموزش بیماریها کاربرد دارد و با توسعه آموزشها میتوانیم در سال آینده مرجع آموزشهای خاورمیانه در ایران و در بیمارستان امید باشیم.
ثانیعلیزاده اظهار کرد: توریسمدرمانی و ارائه خدمات سلامت به کشورهای همسایه از عوامل ارتقاء سلامت و اقتصاد سلامت است که با توجه به توانمندی پزشکان کشور و ورود تکنولوژیهای پیشرفته و به موازات آن آموزش بکارگیری از این تکنولوژیها در بالین میتوانیم از حیث آموزشی در خاورمیانه حرف زیادی برای گفتن داشته باشیم.
وی گفت: پرینترهای 3 بعدی به عنوان یکی از تکنولوژیهای درمانی در جراحیهای قلب و عروق کاری نوین در حوزه تشخیص درمان حوزه قلب و عروق است که به تازگی دنیا وارد آن شده است؛ خوشبختانه ایران در بحث بالینی ورود پیدا کرده و امیدواریم در سالهای آینده بسیاری از تکنولوژیها از حوزه آموزش به درمان ورود پیدا کنند تا شاهد ارتقاء سلامت هموطنان در کشور و ارتقاء موضوع توریسمدرمانی باشیم.
انتهای پیام/
محققان به دنبال افزایش توریسمدرمانی در نظام سلامت