عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر ضرورت توجه به بانکداری اسلامی، عنوان کرد: ضرورت دارد سود بانکها بویژه برای مردم محروم و مستضعف کاهش بیابد، در همین راستا آستان قدس رضوی به دنبال تأسیس بانک قرض الحسنه بدون ربا است.
حجتالاسلام و المسلمین رئیسی گیاهان داروئی را یکی از بسترهای اقتصادی مناسب خراسان جنوبی معرفی و بیان کرد: توسعه اقتصاد خراسان جنوبی نیازمند اقدام جهادی، روحیه انقلابی و انگیزه جدی برای ایجاد تحولی در زندگی مردم منطقه است.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه توسعه صنعت در استانهای کشور باید با مطالعه و متناسب با اقلیم و ظرفیتهای استان باشد، اظهار کرد: راه اندازی صنعت فولاد در قائن امروز با چالش کمبود آب مواجه شده است، چرا که آب منطقه جوابگوی هر دو صنعت فولاد و کشاورزی نیست.
وی یادآور شد: مقام معظم رهبری سالها قبل فرمودند، اقتصاد جنوب خراسان جنوبی صنعت سنگ است، در این استان معادن سنگ ارزشمندی وجود دارد، باید در این ارتباط در حوزه معدن و محصولاتی که در بازار مشتری دارد سرمایه گذاری کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این مطلب که استان خراسان جنوبی با وجود محرومیت جزو استانهایی است که کمترین آمار جرم و جنایت را دارد، تصریح کرد: کاهش جرم در این استان به دلیل فرهنگ غنی و تدین مردم است؛ در این میان علما و ائمه جمعه نقش مهمی در صیانت از روحیه تدین، انقلابیگری و ولایتمداری مردم این خطه دارند.
وی بر لزوم شکل گیری نهضت خدمترسانی به محروم استان خراسان جنوبی تأکید و ابراز کرد: ایجاد اعتماد عمومی امری پروسهای است نه پروژهای، و ایجاد این اعتماد نیازمند خدمت رسانی خالصانه به مردم است. به هیچ عنوان فقر و محرومیت در کشور از جمله در استان خراسان جنوبی زیبنده نظام مقدس جمهوری اسلامی که آرمان توجه و خدمترسانی به محرومان و مستضعفان را دارد، نیست. در همین راستا تمام مسئولان و دست اندرکاران به دور از ملاحظات و جناح بندیهای سیاسی باید با کاری جهادی در رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
وی با اعلام خبر اختصاص تمام درآمد موقوفات آستان قدس رضوی در استان خراسان جنوبی به امر محرومیت زدایی و توسعه این استان، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته درصدی از موقوفات آستان قدس رضوی در استانهای مختلف به رفع محرومیت در آن استانها اختصاص خواهد یافت، اما در خصوص استان خراسان جنوبی با توجه به خشک سالیهای متمادی و محرومیت مردم تمام درآمدی موقوفات استان خراسان جنوبی به امر محرومیت زدایی و توسعه اقتصادی این استان اختصاص خواهد یافت.
وی به لزوم ایجاد سالانه یک میلیون شغل در کشور اشاره و عنوان کرد: در ایام انتخابات ما اعلام کردیم میخواهیم درآمد سهدهک پایین جامعه را افزایش دهیم، گفتند از کجا؟ اعلام کردیم شما آب، برق، نفت و گاز را گران کردید، درآمد دولت از حدود 40 هزار میلیارد به 70 هزار میلیارد رسیده از محل این درآمد. گفتند نه اینها دارند کارهای پوپولیستی میکنند، الحمدلله انتخابات تمام نشد که لحنشان را عوض کردند گفتند بله باید درآمد دهکهای پایین و افراد تحت پوشش سازمانهای حمایتی را 3 برابر کرد خب ما که همین را میگفتیم! ما گفتیم میخواهیم یک میلیون شغل در سال ایجاد کنیم، گفتند مگر میشود؟ گفتیم قانون است و اگر دولتی نمیتواند اجرا کند نباید بیاید خودش را عرضه کند؛ دو سه روز بعد از انتخابات گفتند بله سالانه 900 هزار شغل میتوان ایجاد کرد.
حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در پایان با تأکید بر اینکه توزیع بستههای حمایتی غذایی در میان محرومان، کمکهای مقطعی است و باید به دنبال توانمندسازی محرومان بود، گفت: نباید نگاه به دستان بیگانگان داشت تا آنها بیایند و گرهای از کشور باز کنند، امروز راه حل برون رفت کشور از مشکلات اعتماد به جوانان و نیروهای انقلابی است، میتوان با استفاده صحیح از ظرفیتهای داخلی در رابطه با گرهگشایی از مشکلات مردم گامهایی جدی و مؤثر برداشت.
در ابتدای این دیدار آیت الله عبادی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی و تنی از مسئولان استانی به ایراد سخن و بیان دیدگاههای خود در رابطه با مسائل و مشکلات استانی پرداختند.
انتهای پیام/ب