وی افزود: مخاطراتی مانند گرمازدکی, آتش سوزی و تجمعات انبوه و سقوط از ارتفاع و بیماریهای واگیر و حوادث ترافیکی از جمله اصلیترین مشکلات پیش روی زائران به شمار میآیند و برای هریک از این مخاطرات، تمهیدات ویژهای اندیشیده شده است.
رئیس عملیات پزشکی حج 96 عنوان کرد: برای خدمت دهی مناسب به زائران ایرانی، تیمهای امدادی و عملیاتی تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه آموزشهای لازم برای مقابله با مخاطرات انجام میشود, گفت: من شخصا در کلاسها حضور دارم و آموزشهای لازم را به زائران ارائه میدهم.
کولیوند گفت: جلسات هم اندیشی و هم افزایی را نیز برگزار میکنیم و پزشکان مجموعه کاملا در جریان هستند و مدیران کاروان و مدیران مجموعه کاملا در جریان نقش آفرینی پزشکان حج در ایام تشریق هستند و همراه هر 300 نفر همراه با مدیر کاروان تابلویی بلند که آرم مرکز پزشکی و هلال احمر ایران روی آن نوشته شده است این کاروان ها را همراهی می کند و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
وی گفت: اقدامات لازم را برای زائران انجام داده ایم و توصیه ما این است که زائران مرتب آب بنوشند و همراه خود حداقل سه بطری آب داشته باشند.
رئیس عملیات پزشکی حج 96 تصریح کرد: بر روی اقداماتی که انجام دادهایم کاملا مطالعاتی انجام شده و با توجه به گرمای هوا و سطح شیب زمین و انرژی که ممکن است زائران از دست بدهند، آموزشهای لازم را به زائران ارائه دادهایم و به مدیران کاروانها دستورالعملهای لازم برای جلوگیری از گرمازدگی آموزش داده شده است.
وی افزود: تعداد 42 نفر از حجاج در بیمارستان مرکز پزشکی حج هلال احمر ایران بستری هستند.
کولیوند گفت: هم اکنون 12 نفر از حجاج در بیمارستان های سعودی بستری هستند.
رئیس عملیات پزشکی حج 96 با اشاره به فوت 8 نفر از حجاج تاکنون عنوان کرد: تعداد بیماران و تعداد فوتیهای حج امسال نسبت به سال 94 بسیار کمتر است.
کولیوند گفت: بیماری خاصی حجاج را تهدید نمیکند و در این راستا برنامههای مدونی انجام شده است.
انتهای پیام/