مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه این بقاع متبرکه بزرگترین ظرفیتهای فرهنگی استان از لحاظ گستردگی و تاثیرگذاری هستند، گفت: امامزادگان و بقاع متبرکه در واقع امانتهای ارزشمند و میراثی گرانبها هستند که باید از ظرفیت آنها به نحو احسن استفاده کرد.
جنتی با اشاره به اهمیت و جایگاه زیارت ائمه و امامزادگان (ع) در دین اسلام افزود: این امر تا اندازهای مورد تأکید است که در دین اسلام مفهوم امامت و هرگونه پیوند و ارتباط با اهل بیت(ع) و معصومین(ع)، چه به لحاظ سببی و چه نسبی مورد تأکید بسیاری قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه امروزه بقاع متبرکه به لحاظ جایگاه فرهنگی، گردشگری، مذهبی، اقتصادی و حتی سیاسی به قطب فرهنگی در شهرهای مختلف تبدیل شدهاند، افزود: مقام معظم رهبری نیز به دلیل اهمیت و جایگاه بسیار رفیع و والای بقاع متبرکه و امامزادگان به عنوان سرمایههای مادی معنوی به تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی تأکید کردهاند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اشاره به اینکه این موضوع مهم همواره از دغدغههای مقام معظم رهبری بوده است، تصریح کرد: همین امر موجب توسعه نقش آستان مقدس امامزادگان در بخش فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و هویتبخشی به جامعه و تمدن اسلامی شده است.
جنتی بقاع متبرکه را یکی از بهترین اماکن برای اعتلای روحیه معنوی و طلب آرامش معرفی کرد و گفت: در واقع بقاع و اماکن متبرکه جزیی از ریشههای مهم فرهنگی به حساب میآیند.
وی با اشاره به نقش مهم و تأثیرگذار بقاع متبرکه در مقابله با جنگ نرم دشمنان افزود: از همین رو این اماکن مقدس به لحاظ ظرفیتی که دارند، بهترین عامل برای دفع هجوم فرهنگی دشمنان به شمار میروند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه استفاده بهتر از ظرفیت آستان مقدس امامزادگان نیازمند همکاری همه دستگاههای فرهنگی و اجرایی است، افزود: شناسایی بقاع متبرکه، کمک به ساخت و بازسازی و توسعه آنها و جذب گردشگر بیشتر از جمله موضوعاتی است که موجب بهرهگیری هرچه بهتر از ظرفیت بقاع متبرکه در راستای ترویج فرهنگی دینی و اسلامی و سبک زندگی برگرفته از زندگی ائمه معصومان (ع) خواهد شد.
انتهای پیام/ن