به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ براساس جدیدترین پژوهشها افراد در سن ۳۵ سالگی به تدریج دچار استرس، احساس بی انگیزگی و افسردگی در کار خود میشوند.
کارشناسان احساس افسردگی و حتی تنفر از کار را در بین ۱۶ درصد از کارمندها در رده سنی ۳۵ الی ۵۴ سال شناسایی کرده اند؛ این احساس ناامیدی در کار به ویژه در کارمندانی که از سن ۱۸ تا ۱۹ سالگی و یا حتی زودتر از آن به کار مشغول شده اند، بیشتر است.
کارشناسان به کارمندهایی که مشکل بی انگیزگی دارند، راهکارهایی را برای از بین بردن این احساس و به دست آوردن انگیزه و موفقیت در کار توصیه میکنند.
1-برای کاری که انجام میدهید هدفهای بلند مدت در نظر بگیرید و هر روز با علاقه به محل کار خود بروید.
2-با همکاران خود رفتاری دوستانه متناسب با عرف و روابط اجتماعی سالم داشته باشید، داشتن حس نارضایتی، اختلاف و مشاجره با همکاران، حسادت و رفتارهای تدافعی میتواند محیط کار را به محلی ناراحت کننده برای شما تبدیل کند.
3-یکی از دلایل بروز احساس سردرگمی، نارضایتی و بی انگیزگی در محل کار، توجه نکردن به تغذیه، خواب مناسب، سلامت روان و ورزش منظم است. در ساعتهای کاری با مصرف دمنوشهای گیاهی، میوه و وعده غذایی سالم میتوانید انرژی بیشتری به دست آورید.
همچنین داشتن خواب کافی در شب و انجام ورزش حتی پیاده روی میتواند باعث افزایش بازدهی و عملکرد ذهنی، بهبود خلق و خو و انگیزه برای کار و پیشرفت شود.
هیچ سنی برای یادگیری دیر نیست و در هر سنی همیشه مطلبهای جدیدی برای آموختن وجود دارد، در زمانهای فراغت به یادگیری یک حرفه، فن یا مهارت جدید بپردازید و از زمان خود نهایت استفاده را ببرید.
از یوگا و مدیتیشن برای دور کردن استرس از خود استفاده کنید، تکنیک تنفس عمیق نیز میتواند تا حد زیادی به کاهش استرس شما کمک کند.
در محل کار خود گل و گیاههای کوچک داشته باشید و روی میز کارتان همیشه یک یا چند گل کوچک نگهداری کنید، تحقیقهای جدید نشان داده است که وجود گل یا گیاههای زینتی سبب آرامش و کنترل استرس در افراد میشوند.
اگر به نوع کار خود علاقه ندارید و زمان کافی برای تغییر گرایش شغلی در اختیار دارید میتوانید در مسیر متفاوتی گام بگذارید، اگر از درآمد یا ساعت کاری خود ناراضی هستید آن را با مدیران مطرح کنید یا خود را ارتقاء بدهید تا درآمد شما افزایش یابد.
اگر موقعیت مکانی شغل شما ناراحت کننده است با استفاده از گل و گیاه، خرید صندلی و میز استاندارد، نورپردازی محیط یا گفت و گو با واحد منابع انسانی شرکت یا سازمان خود این مشکلها را برطرف کنید و در صورتی که قادر به برطرف کردن آنها نیستید برای حفظ سلامت روح و جسم خود، شغلتان را عوض کنید.
محققان اعتقاد دارند بیشتر مشکل ناراحتی و بی انگیزگی کارکنان در محل کار به دلیل فشارهای کار، استرس، نارضایتی از حقوق، ساعت کاری، ناهمگونی با همکاران و مشکلهایی از این دست است که با تعامل با همکاران و مدیران بر طرف میشود.
در عین حال پژوهشها نشان داده است افرادی که این بازه زمانی استرس زا و سرشار از بی انگیزگی را با موفقیت مدیریت کرده و پشت سر گذاشته اند در ادامه مسیر حرفهای خود دچار آسیب و مشکل نشده اند.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/
محكوم هستي در هر شرايطي كه كارفرما راضي ميشود كار كني
البته فرد فقط بههمین شغل افسرده است نه برای بقیه امورش
راهکارهایی برای درمان هست که می توانید مطالعه کنید.موفق باشید