وی ادامه داد: البته اجرای این بخش از این طرح به شکل متمرکز است، ما در طول سال هم کارگاههایی را به صورت غیر متمرکز و با در خواست استادان در بعضی از مراکز آموزشی و درمانی برگزار می کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین فرهاد زاده در خصوص استقبال استادان از ضیافت اندیشه افزود: استادان استقبال بسیار چشمگیری از این طرح نشان دادند و ما شاهد بودیم در همین دوره استقبال چنان گسترده بود که ناچار شدیم از عدهای عذرخواهی کنیم تا در دوره بعدی شرکت کنند، چون قرار است برنامه به صورت کارگاهی باشد و بحث و گفت و گو داشته باشند، بنابراین سقف شرکتکننده در هر کارگاه ۲۵ نفر است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: بسیاری از استادان شرکتکنندگان بنا بر میل، رغبت درونی و شخصی در این کارگاهها حاضر شدند و نیازی به امتیاز آن ندارند. بازخوردهای بسیار مثبتی از این دورهها داشتیم و همان طور که گفتم تقاضا بسیار بالا بود و نمیتوانستیم در این دوره پاسخگوی تعداد بیشتری از استادان باشیم .
وی در پایان تصریح کرد: این کارگاههای ضیافت اندیشه به لحاظ اطلاعات معرفتی دینی، ارتباط عاطفی و اجتماعی استادان، برای شرکت کنندگان مفید است، همینکه استادان در ساعتی از روز دور هم جمع میشوند و فارغ از دغدغههای کاری، اجرایی، آموزشی و پژوهشی گفت و گوهایی باهم دارند، مطلوب است، امیدوارم این ارتباطات انسانی و عاطفی زمینهساز حرکتها و موجآفرینی بزرگتری در سطح دانشگاه شود.
انتهای پیام/