وی ادامه داد: آقایان صالحی امیری و صالحی دو همکار، دو دوست و دو همفکر با سلایق مشترک بودند و تغییری در سیاست ها به وجود نخواهد آمد و بار این دو مسئولیت سنگین بر دوش اصحاب فرهنگ و اندیشه و هنر است که تا به امروز به شکل مطلوب انجام گرفته است.
جهانگیری تصریح کرد: صیانت از فرهنگ و هویت در مرحله اول مستلزم بازشناسی از مبانی و جلوه اندیشه های ادب و هنر ایرانی است و مرحله دوم گسترش فرهنگی با توجه به روند جهانی سازی است که بار این دو مسئولیت سنگین بر عهده اصحاب فرهنگ و اندیشه و هنر است که به لطف الهی این مسئولیت به نحو عالی صورت پذیرفته است.
وی اظهار داشت: بیش از هر گروهی اقتدار فرهنگی کشور در دست اصحاب هنر است و هرچه تولیدات فرهنگی ما به ریشه های فکری نزدیک باشد قدرت انتخاب ما بهتر خواهد بود و توسعه کشور اتفاق نمی افتد مگر با توسعه فرهنگی. اگر می خواهیم به توسعه صنعتی فکر کنیم باید یک نهاد قدرتمندی پشت آن باشد، صنعت در مقابل فرهنگ دارای اعتبار کمتری است، اگر به فرهنگ غنی فکر می کنیم باید نهاد متولی قدرتمندی باشد. اگر نهاد متولی فرهنگ ضعیف شود فرهنگ جامعه ضعیف خواهد شد و وزارت فرهنگ ضعیف نه به سود نظام است و نه به سود جامعه.
جهانگیری تصریح کرد: مسئله دیگری که ما در دولت به آن پرداختیم ویژگی عمده اقتصاد مقاومتی است که باید از نیرو های کشور استفاده کرد و مصداق واقعی اقتصاد مقاومتی فرهنگ و هنر است که از هر نظر به نیرو های داخلی کشور متکی است.
معاون رئیس جمهور در پایان گفت: یک کتاب، یک فیلم سینمایی، یک تئاتر و یا یک کنسرت حتی از لحاظ اقتصادی تولیداتی است که نسبت به هیچ تولیدی قابل قیاس نیست و من امیدوارم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید بتواند این بحث را باز کند که کالاهای فرهنگی و آثار فاخر تولیدی کشورمان در سطح بین المللی قابل عرضه و ارائه باشد. من با اطمینان می گویم با حضور آقای صالحی گره های زیادی از این مسیر باز می شود و دولت نهایت حمایت را در باز کردن گره های فرهنگی خواهد داشت.
انتهای پیام/