سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

لایحه‌ای که زنان را در برابر مردان بیمه می‌کند/ مردان با کوچکترین خشونت علیه همسر روانه زندان می‌شوند

هر از گاهی در کشور گزارش‌هایی در رابطه با خشونت علیه زنان منتشر می‌شود، وقوع این قبیل از خشونت‌ها جای خالی قوانین محکم برای حمایت از زنان را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر نگاهی به لغت نامه دهخدا بیاندازیم، واژه خشونت به معنای درشتی و زبری، سخت رویی و خشم و غضب معنی شده است، اگر با دقت به معنای واژه خشونت توجه کنیم، متوجه می شویم که خشونت تنها معنای فیزیکی ندارد و آزارهای کلامی و روحی هم شامل آن می شود.

در تمام جوامع خشونت مورد نکوهش افراد جامعه است، حال اگر این خشونت علیه زنان و دختران اعمال شود از انزجار بیشتری در بین اقشار جامعه برخوردار است، زیرا در تمام مجامع، زن را به عنوان فردی با جنس لطیف و روحیاتی حساس می‌شناسند.

در دین مبین اسلام هم توجه بسیاری به زن و جایگاهش شده است و امیر مومنان علی (ع) در نامه 31 نهج البلاغه به امام حسن (ع) می فرمایند: «زن ریحانه است». همین سخن امام علی (ع) روحیه حساس زنان را نشان می‌دهد، اما متاسفانه کم و بیش در جامعه خبرهایی در رابطه با خشونت های وارده علیه زنان شنیده می شود.

روانشناسان و جامعه‌شناسان خشونت را تنها خشونت‌های جسمی و فیزیکی نمی دانند، بلکه خشونت‌های زبانی(کلامی)، روانی، حقوقی، جنسی، اقتصادی، فکری و آموزشی را مهم تر از خشونت‌های جسمی علیه زنان می‌دانند.

اغلب زنان معقتد هستند که می‌توانند بدرفتاری‌های فیزیکی را تحمل کنند، اما توهین‌های لفظی و بی احترامی به آن‌ها به ویژه در مقابل فرزندان و سایر اعضای خانواده برایشان غیر قابل پذیرش است.

حسین اسدبیگی رئیس ستاد فوریت‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با ارائه گزارشی از تعداد تماس‌های زنان با اورژانس اجتماعی گفت: 65 درصد تماس‌ها با شماره 123 اورژانس اجتماعی توسط زنان انجام می‌شود که رنج سنی این زنان بیشتر میان 25 تا 34 سال قرار دارد و اغلب دارای تحصیلات دیپلم و بیش از نیمی از آن‌ها متاهل هستند.

وی افزود: در میان زنانی که طی یک سال گذشته با اورژانس اجتماعی تماس گرفته اند، حدود 8 هزار و 208 نفر مورد اذیت و آزار توسط همسران خود قرار گرفته اند و و 3 هزار و 779 نفر هم مورد خشونت‌های خانگی قرار گرفته اند.

اسد بیگی بیان داشت: آمارها نشان می دهد حدود 6 هزار و 679 تن از زنان و دختران هستند که به دلایل مختلف از محیط خانه خارج شده اند و در محیط جامعه مورد تجاوز( روحی و جسمی) قرار گرفته اند.

وی تصریح کرد: حدود 33 هزار و 611 زن هم به دلیل اختلافات حاد خانوادگی متقاضی طلاق هستند و کار آن‌ها به محاکم قضایی کشیده شده است، اگر چه خشونت علیه زنان در کشور ما آن چنان حاد نیست، اما با این حال دولت چند سالی است که اقدام به تهیه لایحه ای برای خشونت علیه زنان کرده که البته به آن انتقاداتی هم وارد شده است.

شهیندخت مولاوردی معاون سابق رئیس ‌جمهور در امور زنان و خانواده پیش‌تر در رابطه با این لایحه گفت: ضرورت تدوین چنین لایحه‌ای چندین سال است که احساس می‌شود و جامعه نیز از دولت انتظار دارد. این لایحه در دولت دهم آماده و به کمیسیون لوایح ارائه شده بود، اما بخش قضایی لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت مورد ایراد کمیسیون لوایح قرار گرفت و از دستور کار این کمیسیون خارج شد.

وی افزود: ما از ابتدای دولت یازدهم جلسات مکرری را با قوه قضاییه در رابطه با 10 ماده قضایی لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت برگزار کردیم، چرا که بنا به نظر کمیسیون لوایح این مواد یا باید توسط قوه قضاییه و یا با موافقت این قوه ارائه می‌شد.

ملاوردی گفت: پس از منفک کردن بخش قضایی لایحه متوجه شدیم که بخش باقیمانده لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت در دستور کار دستگاه‌ها است، اما هماهنگی و هم‌افزایی میان آن‌ها برای اجرای آن وجود ندارد؛ بنابراین پیشنهاد راه‌اندازی مرجع ملی صیانت از زنان در برابر خشونت را ارائه دادیم که بررسی این موضوع همزمان با پیش‌نویس سند امنیت اجتماعی زنان و کودکان به کمیسیون لوایح ارائه شد.

مولاوردی در ادامه یادآور شد: تدوین و تصویب این قانون از منظر بین‌المللی نیز دارای حسن بوده و در وجهه جهانی کشور تأثیرگذار است؛ هر چند که هدف اصلی ما نگاه به داخل کشور و منافع شهروندان است. اراده کشور و مجموعه حاکمیت برای مقابله با برخی اعمالی که تاکنون بدان‌ها توجه نشده، جدی است. برای لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت سه تدبیر، «بازدارندگی و پیشگیری»، «حفاظتی و حمایتی» و «قانونی» لحاظ شده است.

وی با بیان اینکه 5 محور باید در زمینه مقابله با خشونت علیه زنان مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: ضرورت دارد قوانینی در زمینه حمایت از زنان بزه دیده تصویب شود و مرتکبان خشونت علیه زنان مجازات شوند، همچنین مبارزه با خشونت علیه زنان یک مسئولیت همگانی تلقی می‌شود؛ البته این مورد را نباید به وظیفه یک قوه یا دستگاه محدود کنیم.

حال با وجودی که دولت لایحه پیشنهادی خود را در رابطه با حمایت از زنان کامل می داند، اما انتقاداتی هم به آن از سوی مسئولان دستگاه قضایی وارد شده است.

خداییان معاون حقوقی قوه قضاییه در انتقاد از از لایحه‌ای که اخیراً دولت تحت عنوان مبارزه با خشونت علیه زنان تدوین کرده است، اظهار داشت: ما نباید به هر فردی از اجتماع، برچسب زندان و مجرم را بزنیم، این در حالی است که لایحه مبارزه با خشونت علیه زنان که قریب به 100 ماده را در خود جای داده، 70 ماده آن وصف کیفری دارد و حتی برای کوچک‌ترین تنش میان زوجین نیز حبس مقرر کرده است.

معاون حقوقی قوه قضاییه با اشاره به تک بعدی بودن لایحه اخیر به گونه‌ای که صرفاً از بعد جنسیتی تدوین شده، در انتقاد از طرح‌های تقدیمی از سوی نمایندگان مجلس اظهار داشت: در حال حاضر بیشتر متون پیشنهادی در مجلس، طرح‌های تنظیمی از سوی نمایندگان است، به این شکل که 10 نماینده طرحی را تنظیم و ارائه می‌دهند. نگاهی به این طرح‌ها که بدون پیشینه پژوهشی است، وجهه غالب جرم انگاری و حبس گرایی را روشن می‌سازد.

هم زمان با کار دولت برای تدوین لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت، وکلای دادگستری هم لایحه ای مشابه اما با جزییات بیشتر براساس پرونده هایی که تاکنون وکالت آن‌ها را برعهده داشتند تدوین و به دولت پیشنهاد کردند. این لایحه در 12 بهمن ماه سال گذشته در کانون وکلای دادگستری رونمایی شد.

شیما قوشه وکیل پایه یک دادگستری و یکی از افرادی که در تدوین لایحه حمایت از حقوق زنان دادگستری فعالیت داشته است در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: معاونت زنان ریاست جمهوری در حال تدوین لایحه ای برای حمایت از زنان بود که البته لایحه دولت به خشونت علیه زنان به صورت کلی نگاه کرده بود.

وی افزود: در زمان تدوین لایحه چند جلسه با معاون امور زنان ریاست جمهوری دولت یازدهم برگزار کردیم، اما با توجه به اینکه دولت دید کلی به مقوله خشونت علیه زنان داشت، نتوانستیم کار مشترکی داشته باشیم.

این وکیل پایه یک دادگستری بیان داشت: از جمله ایراداتی که ما به لایحه پیشنهادی دولت داشتیم، این بود که نگاه ما بیشتر نگاه حمایتی نسبت به زنان و درمانی نسبت به مردانی بود که دست به خشونت علیه زنان می‌زنند، اما نگاه دولت بیشتر سرکوب گر و مجازات محور بود.

قوشه تاکید کرد: ما در نهایت نظر خود را به عنوان پیشنهاد به دولت در رابطه با لایحه ارایه شده دادیم، ضمن اینکه تاکید کردیم این لایحه ممکن است موجب شود تا بسیاری از زنانی که به دلایل اقتصادی و اجتماعی به مردان وابسته هستند، خشونت وارد شده به خود را اظهار نکنند،  اما اگر بداند که قرار است مرد درمان شود، احتمال گزارش خشونت ها بیشتر می شود.

وی افزود: ما فقط نظرات خود را به دولت پیشنهاد دادیم و در نهایت پذیرفته هم نشد.

پروانه سلحشوری رئیس فراکسیون زنان مجلس در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با آخرین وضعیت بررسی لایحه حمایت از زنان در مجلس اظهار داشت: در زمان فعالیت مولاوردی در معاونت امور زنان ریاست جمهوری این لایحه تکمیل و به دولت ارسال شد و در حال حاضر در نوبت ارسال به مجلس قرار دارد.

وی افزود: هنوز این لایحه از دولت به مجلس ارسال نشده است و ما نمی توانیم در رابطه با آن اظهار نظر کنیم.

حال با توجه به ابعاد و میزان کار انجام شده برای تدوین لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت لازم است این لایحه هر چه زود تر به مجلس ارائه شود و مجلس هم با یک نگاه درمانی و تلاش در جهت استحکام خانواده‌ها به بررسی آن بپردازد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۴
در انتظار بررسی: ۰
Zohre
۲۳:۵۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۸
سلام من زنی 43 ساله هستم. 22ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم. همسر من از لحاظ اجتماعی موقعیت خوبی داره. ولی توی خونه یه آدم پرخاشگر و بداخلاقه. شبا تا صبح مواد میکشه. کوچکترین حرفی بزنم به سمتم حمله میکنه و کتکم میزنه تا جایی که کارم به بیمارستان میکشه. بارها به پزشکی قانونی مراجعه کردم و برگه گرفتم ولی چه سود. هر بار به خاطره بچه ها و بخاطره اینکه جایی برای موندن ندارم برمیگردم. من یه زن لیسانسه ام که یه کار پاره وقت دارم ولی از عهده ی خرج و مخارج خودم به تنهایی برنمییام. من حتی جرات اظهار نظر کردن در هیچ موردی ندارم همیشه باید سکوت کنم مبادا حرفی بزنم که آقا بدش بیاد و من رو زیر مشت و لگد بگیره
سانی
۱۲:۰۷ ۲۸ شهريور ۱۳۹۷
ب چ شماره باید زنگ بزنیم دخواست کمک کنیم
ناشناس
۰۸:۵۸ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
شوهرم منو کتک میزنه.باید کجا تماس بگیرم.توروخدا کمکم کنین .۴ماهه رفتیم زیر یه سقف ۴بار کتک خوردم ازش
يك زن
۱۴:۵۱ ۰۹ خرداد ۱۳۹۷
همسرِمن دهن بينه ومشكل روحي داره هروقت خانواده اش از من بدگويي ميكنن شوهرم برخوردفيزيكي ميكنه بامن (سياه وكبود) وفوق العاده بددل وبدبينه ميشه بگيد من بايد به كجا پناه ببرم كه شوهرم رو اصلاح كنن؟؟
حسن
۲۰:۱۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۶
همه مقاله و اينترنت رو بگردي نميفهمي اگر زني مورد بدترين خشونت ها و شكنجه هاي فيزيكي قرار گرفت و توسط شوهرش حبس خانگي شد به چه كسي بصورت اضطراري بايد تماس بگيره
مراحل شكايت و دادگاه خانواده و پزشك قانوني و بقيه موارد قانوني يك طرف ، موارد اضطراري رو بايد به كي گفت ؟
ناشناس
۰۰:۰۴ ۲۱ دی ۱۳۹۶
۹۹ درصد مردهای معتاد خانه پدرشون معتاد بودن میگن زن بگیرند خوب میشن . زنهاشون باعث اعتیادشون نشده اند. البته اگه دختر خودشون را بخوان شوهر بدن اینطوری فکر نمیکند .‌دختر دیگرا ن اشکال ندارد
مراد
۱۴:۳۱ ۱۱ شهريور ۱۳۹۶
الان زنها حكومت را در دست گرفتند دوره دوره اي است كه زن سالاري درجامعه است .بيچاره مردها را عقيم كردند دراين كشور بواقع مردي وجود ندارد كه بدان موضوعيت خشونت عليه زن را ابرازنماييم. الان زنها واقعا انقلاب جنسي بپا نموده اند . ريشه اينها همه در بيماري اقتصاد كشور است. دنيا را هم به زنان بدهند باز هم ناشكرند مثل گربه حمله مي كنند به مرد
ناشناس
۲۲:۰۰ ۰۸ شهريور ۱۳۹۶
...
ناشناس
۱۷:۳۹ ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
همون حق دارن پسرا زن نگیرن.زن گرفتن مساوی با بدبختی.خدا زن و مردو برای آرامش همدیگه آفرید.ولی چیزی که الان مشخصه زن آفریده شده برای عذاب مردا.مگه دیوانم زن بگیرم مهریه یا همون پول مفت بدم نفقه بدم.از کجا معلوم زنی که گرفتم خوب باشه چون همش در مورد خوب یا بد بودن آقایون صحبت میشه و هر قانونی که میزارن برای آقایون میزارن و طرفه زنارو میگیرن. در صورتی که تو این زمونه بیشتر به آقایون ظلم میشه و سر آقایون داره کلاه میره به جای اینکه از این زن سالاری نجات پیدا کنیم و یه سری قانون هم برای زنا بزارن دارن هی دست و پای آقایونو میبندن زن سالاری بیداد میکنه.پسرا زن نگیرید یا اگر زن میگیرید قبلش حتما یه سری به زندانها بزنید
ناشناس
۱۷:۲۷ ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
معتبره این
پیغمبر گفته هر زنی که مهریه اش کمتر باشه عزیزتره
ناشناس
۱۴:۱۱ ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
کسانی که مخالف هستن اگه دختر خودشون اذیت و ازار ببینن راضی هستن؟؟؟
ناشناس
۰۹:۵۶ ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
هر كي جرات دازه ازدواج كنه .ازدواج = (مهريه. نفقه .زندان)
ایمان
۰۷:۵۹ ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
آقا پسرا ازدواج نکنید..
دخترا هم اگه دنبال حق و حقوق هستن برن بیل بدست بگیرن و کار کنن...
ناشناس
۱۹:۳۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
عجب
ناشناس
۱۹:۲۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
عجب
ناشناس
۱۹:۲۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
عجب
ناشناس
۱۸:۵۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
یه لایحه هم برا حمایت از مردایی که گرفتار زنای زبون نفهم شدن و هر چی بهشون میگن نداریم حالیشون نیس و هی توقع زیادی از شوهراشون دارن و مردا رو دچار عذاب روحی و روانی کردن بدین به نظر من اکثر مردای معتاد و زباله گرد تقصیر زناشونه
محمد
۱۸:۱۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
چه قدر راحت درباره زن ها نظر میدن انگار اصلا مادری نداشتند
ناشناس
۱۷:۵۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن ها فرشته اند
رضا
۱۷:۵۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن ها فرشته اند
ناشناس
۱۷:۴۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من عاشق همسرم هستم فوق العاده دوستش دارم وهمیشه هم بهش احترام میزارم
Dd
۱۷:۳۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
همسرم بهترینه.
ناشناس
۱۷:۲۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
ظلم کردن به هر کسی پسندیده نیست اما ما نباید افراط وتفریط کنیم انچه اکنون شاهد ان هستیم در برخی موارد ظلم به جنس مذکراست.
الی
۱۷:۲۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
متاسفم
ناشناس
۱۷:۰۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
احترام فقط
ناشناس
۱۷:۰۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
احترام فقط
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
خوشبختی برای تمام آدم ها
ناشناس
۱۶:۴۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من پدری داشتم که خیلی زحمتکش و مهربان بود برادرای منم خیلی زحمت می کشن و من دیدم نسبت به مرد به خاطره بودن در یه همچین محیطی مثبته و به تجربه دیدم و می بینم که مرد اگر خوب باشه اعضای خانواده هم خوبن یا لااقل مشکله حاد و سختی بینشون نیست .
ناشناس
۱۶:۲۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
اقا من زن نگرفتم راحت الان اگه زن داشتم برای مهریه زندان بودم
ناشناس
۱۶:۱۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
آقایون نگران هستن؟خب ظلم نکنید!
ناشناس
۱۶:۰۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
به نظرمن شرط گرفتن مهریه از طرف زن برگشت به زندگی باشه
ناشناس
۱۶:۰۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
به نظرمن شرط گرفتن مهریه از طرف زن برگشت به زندگی باشه
محمد
۱۶:۰۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زنان امروز مادران فردا
من به همسرم افتخار میکنم
خداروشکر که همسر خوب و زندگی عالی دارم
ناشناس
۱۵:۴۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن برای همسر یک نعمت است احترام باید گذاشت
ناشناس
۱۵:۲۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من به همسرم افتخار میکنم
ناشناس
۱۵:۲۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
یعنی چی
ناشناس
۱۵:۱۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
مردان باید احترام به زنان بزارند
ناشناس
۱۵:۰۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من به همسرم احترام میزارم
ناشناس
۱۴:۵۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من۵۰سالمه فقظ کارکردم بیرون وخونه همهچی به اسم شوهرمه
ناشناس
۱۴:۵۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
وای خدای من
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
با سلام بنده هم با خشونت و ضرب وشتم مخالفم
مجتبی میرعرب رضی
۱۴:۴۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
قوانینی که باعث از بین رفتن استحکام خانواده تدوین میشوند . تدوین کنندگان آن نیاز به مطالعه ی بیشتر بخش خانواده در متون دینی دارند . اینگونه تدوین ها از روی هدفگذاری هاست و باید در این خصوص بسیار تأمل کرد که مسأله آن چبست و به کجاها میرسد .
ناشناس
۱۴:۴۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن یه نعمت است
حجت
۱۴:۵۶ ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
و البته در مواردی نغمت
ناشناس
۱۴:۴۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن یه نعمت است
ناشناس
۱۴:۴۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن یه نعمت است
ناشناس
۱۴:۴۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن یه نعمت است
ناشناس
۱۴:۳۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
فقط متاسفم
ندا
۱۴:۳۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
بیچاره زن همیشه مظلوم بوده در حالی که بیشترین مشکلات زندگی بر دوش زنان هس بجای قدردانی ببینید چطور بعضی ها در مورد شان صحبت می کنند واقعا جای تاسف است
ندا
۱۴:۳۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
بیچاره زن همیشه مظلوم بوده در حالی که بیشترین مشکلات زندگی بر دوش زنان هس بجای قدردانی ببینید چطور بعضی ها در مورد شان صحبت می کنند واقعا جای تاسف است
ناشناس
۱۴:۳۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من به همسرم احترام میزارم
ناشناس
۱۴:۲۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن سلطان قلب ها ست
شعبان
۱۴:۱۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن موجود ظریف وحساسی است اگردرخانواده ای با اصا لت تربیت شده باشد خوشا به حال ا ن مرد اگر غیراز این باشد،دختر ننر ،لوس ودرخانواده ای، کم ظرفیتی بزرگ شده باشد واویلا است البته اینمورد درخصوص پسران و مردان هم میتواند مصداق داشته باشد. پس بایدگفت دختران و پسران درانتخاب همسر آینده خودشان دقت بسیار داشته باشند نه وسواس!!!
جواد
۱۴:۱۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
احترام به همدیگر چه زن به مرد و چه مرد به زن از واجبات است و هر گونه اختلافات در هر زمینه ایی چه خرید چه بیرون رفتن و غیره یک اختلاف نظر است و نباید به درگیری لفظی یا درگیری فیزیکی منجرب شود و باید با توجه به روحیه متقابل با هم رفتار کنند اگر غیر از این صورت بگیرد به طلاق یا درگیری خواهد رسید زندگی زنان شویی فقط به احترام و دوست داشتن است
حامد
۱۴:۱۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
با این وضع مهریه ها دیگه فکر نکنم مردی جرئت داشته باشه روی زنش دست بلند کنه!!!!
محمد
۱۴:۱۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زنان ستون اصلی هر جامعه هستند باید جایگاه خاص و احترام ویژه داشته باشند ان شاءالله این گونه قوانین به سرعت اجرا بشه حتما در آینده جامعه رو شکوفا خواهد کرد
ناشناس
۱۴:۰۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
باید به تمام زن ها اطاعت گذاشت بگیم چشم رئیس
ناشناس
۱۴:۰۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
باید به تمام زن ها اطاعت گذاشت بگیم چشم رئیس
ناشناس
۱۴:۰۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
ای بابا
ناشناس
۱۴:۰۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من یه زنم هم بیرون از خانه کار میکنم هم توی خونه
ناشناس
۱۶:۰۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
خداقوت
لیا
۱۴:۰۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
مردان ایرانی باید میتونم زور دارم رو فراموش کنن
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
شوهرم منو میزنه بعدشم میگه برو طلاق بگیر دیگه ،واسه کوچک‌ترین چیز که میشه ازش گذشت یا اصلا ردشد،این کاراومیکنه،من حتی به خانوادم هم چیزی. نمیگم
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
شوهرم منو میزنه بعدشم میگه برو طلاق بگیر دیگه ،واسه کوچک‌ترین چیز که میشه ازش گذشت یا اصلا ردشد،این کاراومیکنه،من حتی به خانوادم هم چیزی. نمیگم
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
شوهرم منو میزنه بعدشم میگه برو طلاق بگیر دیگه ،واسه کوچک‌ترین چیز که میشه ازش گذشت یا اصلا ردشد،این کاراومیکنه،من حتی به خانوادم هم چیزی. نمیگم
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
شوهرم منو میزنه بعدشم میگه برو طلاق بگیر دیگه ،واسه کوچک‌ترین چیز که میشه ازش گذشت یا اصلا ردشد،این کاراومیکنه،من حتی به خانوادم هم چیزی. نمیگم
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
شوهرم منو میزنه بعدشم میگه برو طلاق بگیر دیگه ،واسه کوچک‌ترین چیز که میشه ازش گذشت یا اصلا ردشد،این کاراومیکنه،من حتی به خانوادم هم چیزی. نمیگم حالا خیر این قانون چیه
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
شوهرم منو میزنه بعدشم میگه برو طلاق بگیر دیگه ،واسه کوچک‌ترین چیز که میشه ازش گذشت یا اصلا ردشد،این کاراومیکنه،من حتی به خانوادم هم چیزی. نمیگم
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
شوهرم منو میزنه بعدشم میگه برو طلاق بگیر دیگه ،واسه کوچک‌ترین چیز که میشه ازش گذشت یا اصلا ردشد،این کاراومیکنه،من حتی به خانوادم هم چیزی. نمیگم
ناشناس
۱۴:۳۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من عاشق همسرم هستم
ناشناس
۱۴:۵۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
سعی کن مستقل بشی عزیزم
ناشناس
۱۳:۵۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
من به همسرم افتخار میکنم
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
اگر فمینیستی نباشه...
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
اگر فمینیستی نباشه...
ناشناس
۱۳:۵۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
یعنی چی آخه
ناشناس
۱۳:۵۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
یعنی چی آخه
یکی
۱۳:۴۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
به آقا پسرا:
ازدواج نکنید...!!
ناشناس
۱۳:۴۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
توصیه می کنم هیچ کس رو قضاوت نکنین...هرگاه زوجی پاشون به خشونت یا طلاق می کشه هیچ کس نمیدونه بینشون چی گذشته جز خودشون و خدا...
ناشناس
۱۳:۲۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
باتشکر از گزارش خوبتان
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
همسرم من بهترین همسر دنیاست
ناشناس
۱۵:۵۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
خدا حفظش کنه
ان شاالله که زندگی خوبی داشته باشید
حجت
۱۴:۵۵ ۰۷ شهريور ۱۳۹۶
خوب بابا
شیر فهم شدم. چند بار می گی
ناشناس
۱۳:۰۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
همسرم من بهترین همسر دنیاست
مهدی
۱۲:۴۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
خواهشن مردارو هم در برابر زنان بیمه کنید
:)
ناشناس
۱۲:۴۱ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
باید بررسی بشه
ناشناس
۱۲:۲۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
پسرها زن بگیرن ولی بلد باشن زندگی یعنی چه نه اینکه فقط می خوان زن داشته باشن ،، زن آرامش روحی می خواد تا بتونه ی بچه رو تربیت کنه و تحویل جامعه بده اگه بخواد همسرش که تنها امید زندگیش هست باهاش کلنجار بره دیگه روحیه ایی براش نمی مونه که بخواد بچه اش شکوفا بشه
ناشناس
۱۲:۲۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
پسرها زن بگیرن ولی بلد باشن زندگی یعنی چه نه اینکه فقط می خوان زن داشته باشن ،، زن آرامش روحی می خواد تا بتونه ی بچه رو تربیت کنه و تحویل جامعه بده اگه بخواد همسرش که تنها امید زندگیش هست باهاش کلنجار بره دیگه روحیه ایی براش نمی مونه که بخواد بچه اش شکوفا بشه
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
وای چه وحشتناک
ناشناس
۱۲:۰۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
ناشناس
۱۱:۵۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
باید به زن احترام گذاشت
ناشناس
۱۱:۵۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
باید به زن احترام گذاشت
ناشناس
۱۱:۵۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
یعنی چی.
ناشناس
۱۱:۴۰ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
باید بررسی بشه
مهدی
۱۱:۲۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
کجای اسلام وعقل میگه زن باید این قدر فدرت داشته باشه بابا پسرا زن نگیرید بیچاره میششین
ناشناس
۱۱:۲۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
این یعنی خوار کردن نیروی کار!
ناشناس
۱۱:۰۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
تمام بدبختی دختران و فساد از پاشیدگی شیرازه ی زندگی مشترک سر نخ می گیره ،، حالا دلیل چیه؟؟ این که قانون ما میگه مردها تا چهار زن می تونن به عقد خود درآورن و این یکی از دلایل اساسی است که باعث پاشیدگی زندگی مشترک با داشتن فرزند است و عدم حمایت زنان در قانون
مظلوم
۱۰:۵۸ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
متاسفانه دادگاه خانواده بدون تحقیق کلیه اموال مرد را مسدود می کند و هیچ فشاری بر زن برای برگشت به خانه اش واردنمی کند . زن مهریه اش می گیرد و با مرد دیگر ازدواج می کند . چه بسا که این سناریو تکراربشه و بعضی زن نماها میلیاردر شوند .بهتر است اگر زن حاضر نشد به زندگی برگردد مهریه از او ساقط شود .
مسعود
۱۰:۳۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زندان ها پر هستند دیگه جا ندارند مگر اینکه سالانه زندان بسازید بجای مراکز علمی وآموزشی
ناشناس
۱۰:۲۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
به نظر من زن و مرد نداره . هر کدومشون که بخوان توی زندگی مشترک راه کج برن باید تنبیه بشن.
ناشناس
۱۰:۲۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
لعنت بر کافر گستاخ و مسلمان نمای کافر = منافق
که دنیا را خرابه زندگی کرده اند
ناشناس
۱۰:۱۴ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
به این نکته هم دقت کنید که در اسلام حتی اندکی بداخلاقی برای مرد در خانه حتی در صورت متدین بودن باعث عذاب و فشار قبر می شود پس حداقل از لحاظ اعتقادی و دینی مرد ها باید شئونات زنان را حفظ کنند.
ناشناس
۱۰:۰۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
مردها واقعا مظلوم هستن .یه لایحه هم بدین درباره حمایت از غرور له شده.ی مردان از این همه ناز عشوه ومکر وحیله که این زنان سلیطه بر سر مردان می آورند
ناشناس
۱۳:۵۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
آخی
ناشناس
۰۹:۵۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
خدا به خیر بگذرونه. دیگه نمیشه به زن گفت تو
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
رو دادن به مرد مساوی با وحشی گری برخی از انان
ناشناس
۰۹:۳۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن یعنی آسایش و آرامش زندگی و فرزندان در خانواده
ناشناس
۰۹:۳۳ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
زن یعنی آسایش و آرامش زندگی و فرزندان در خانواده
محمد
۱۵:۴۶ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
دقیقا