وی درباره نقد نظام سرمایهداری در این نمایشنامه گفت: دیوید مامت در نمایشنامه خود به اقتصاد آمریکا طعنه میزند. متن این نمایشنامه دقیقاً حال و روز جامعه ماست و به نوعی اقتصاد ایران را به چالش میکشد.
میرعابدی پیرامون تغییر متن «بوفالوی آمریکایی» و انتخاب بازیگران اظهار داشت: من چیزی به متن اضافه نکردم و نمایشنامه را به طور کامل بر صحنه بردم. از قبل هم بازیگران را میشناختم و با توجه به ویژگیهایشان، آنها را برای نمایش انتخاب کردم.
وی درباره رضایت از سالن اجرای نمایش بیان کرد: سالن مولوی یکی از استانداردترین سالنهای نمایشی در کشور ماست. ما بسیار از اجرا در این سالن راضی هستیم. تنها مشکل ضعف در بخشهای مدیریتی سالن است.
این کارگردان درباره رضایت مخاطبان از نمایش «بوفالوی آمریکایی» گفت: مخاطبان خاص همگی از نمایش لذت میبرند. ما سعی کردیم با نگاه کمدی به موضوع نمایش بپردازیم تا مخاطبان عام هم نمایش را بپسندند. اولین هدف تئاتر، لذت بردن مخاطب از اجرای نمایش است.
میرعابدی در پایان درباره حضور چهرههای سینمایی بر صحنه تئاتر و تاثیر آنها بر استقبال مخاطبان گفت: من موافق حضور چهرهها در نمایش نیستم. ما تئاتریها هستیم که باید جنبههای مختلف تئاتر را به مخاطب نشان بدهیم. من عقیده دارم که کار خوب باید مخاطب را جذب کند. ما تلاش می کنیم که تئاتر را به بدنه اصلی آن نزدیک کنیم.
انتهای پیام/