سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چند واقعيت تلخ در مورد چای

یک متخصص علوم‌غذایی گفت: مصرف افراطی چای سیاه، ممکن است فرد را دچار اضطراب و تپش قلب کند.  

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مصرف هر نوع نوشیدنی با توجه به میزان مصرف آن می‌تواند مفید یا مضر واقع شود، مثلا در صورت مصرف افراطی چای سیاه، ممکن است فرد دچار اضطراب و تپش قلب شود.

محمدحسین عزیزی متخصص علوم غذایی گفت: نوشیدن چای بیش از اندازه و با غلظت زیاد به علت دارا بودن کافئین موجب تپش قلب و اضطراب در فرد مصرف کننده می‌شود که در صورت ادامه‌دار بودن مصرف نادرست آن، می‌تواند زمینه ایجاد مشکلات بیشتری را در فرد فراهم سازد.به همین دلیل تاکید بر مصرف متعادل چای است.

عزیزی افزود: چای به دلیل دارا بودن ترکیبات فنولی دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی است که از اثرات مثبت نوشیدن آن به دلیل این ویژگی می‌توان به نقش آن در پیشگیری از سرطان اشاره کرد.

وی اظهار داشت: نوشیدن چای در صورتی که مصرف آن به اندازه و درست باشد، در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی نیز مفید و موثر خواهد بود، علاوه بر آن می‌تواند موجب از بین رفتن برخی از میکروب‌ها نیز شود.

به گفته این متخصص علوم‌غذایی، نوشیدن روزانه سه فنجان یا یک لیوان متوسط چای در سه نوبت صبح و ظهر و شب، با رنگ متعادل می‌تواند فرد را از فواید کامل این نوشیدنی بهره‌‎مند سازد. البته افرادی که چای را کمرنگ می‌نوشند می‌توانند تعداد دفعات نوشیدن آن را در یک روز افزایش دهند، تا از خواص آن به طور کامل بهره‌مند شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با بیان این‌که بهتر است نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا نباشد، عنوان کرد: مصرف بعد از غذا ممکن است مانع جذب برخی ویتامین‌ها و املاح شود، اگرچه این میزان چندان قابل توجه نیست، اما برای احتیاط بیشتر بهتر است، حداقل یک تا دو ساعت نوشیدن چای بعد از صرف غذا به تاخیر بیفتد.

منبع:سلامت آنلاین

انتهای پیام/

مضرات نوشیدن چای

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.