سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس مرکز توسعه پیشگیری اعتیاد سازمان بهزیستی:

بیش از ۳۰ هزار بیمار مبتلا به HIV در کشور شناسایی شدند

بیش از 30 هزار نفر بیمار مبتلا به HIV در کشور شناسایی شدند و تصور می‌شود به همین تعداد بیمار مبتلا وجود داشته باشد که هنوز خودشان هم از ابتلای به این بیماری اطلاع ندارند.

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛درمراسم اختتامیه همایش علمی کاربردی معاونان پیشگیری سازمان بهزیستی پس از سه روز با حضور محسنی بند پی ریاست این سازمان، فریدون همتی استاندار، جمال انصاری رئیس کل دادگستری، حجت الاسلام صادقی نیارکی دادستان و فرید براتی رئیس مرکز توسعه پیشگیری اعتیاد سازمان بهزیستی در سالن باغستان قزوین برگزار شد.

فرید براتی رئیس مرکز توسعه پیشگیری اعتیاد سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه  همزمان با آغاز فعالیت دولت دوازدهم همایش معاونان پیشگیری ادارات کل بهزیستی کشور برگزار شد،گفت: تا کنون اقدامات خوبی انجام گرفته است و امید است همکاران سازمان بهزیستی در حوزه پیشگیری استان‌ها با توجه به وظیفه‌ای که در قانون برنامه ششم توسعه کشور برای آن‌ها در نظر گرفته شده است، بتوانند طی سال جاری و آینده گام‌های مطلوب و مؤثری برای سلامت اجتماعی بردارند.

بیش از 30 هزار نفر بیمار مبتلا به HIV در کشور شناسایی شدند

رئیس مرکز توسعه پیشگیری اعتیاد سازمان بهزیستی با اشاره به بیماری ایدز(HIV ) عنوان کرد: بیش از 30 هزار نفر بیمار مبتلا به HIV در کشور شناسایی شدند و تصور می‌شود به همین تعداد بیمار مبتلا وجود داشته باشد که هنوز خودشان هم از ابتلای به این بیماری اطلاع ندارند.

براتی یادآور شد: بهزیستی جزو اصلی‌ترین دستگاه‌های اجرایی است که در این حوزه وارد عمل شده و بیماران مبتلا به HIV را حمایت می‌کنند.

این مسؤول اضافه کرد: تلاش می‌کنیم در قالب باشگاه‌های مثبت از این افراد و خانواده‌های آن‌ها حمایت کنیم و برنامه پیش‌بینی آن است که بتوانیم با همت دستگاه‌های اجرایی مختلف، رشد این بیماری را کنترل کنیم.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری اعتیاد سازمان بهزیستی تشریح کرد: اعتیاد تزریقی و روابط جنسی نامتعارف موجب افزایش آمار مبتلایان به HIV می‌شود که باید کنترل شود.

براتی با بیان اینکه مباحث بودجه پیشگیری در این همایش پیگیری شد، تصریح کرد: همه می‌دانیم اهمیت پیشگیری بیشتر از فعالیت‌های مداخله‌ای بوده و اما بودجه تخصیصی به آن بسیار اندک است و تقاضا داریم در سازمان برنامه و بودجه نسبت به افزایش این بودجه اهتمام خاصی داشته باشند.

این مسؤول بیان کرد: در بحث پیشگیری و درمان موضوعات مختلف با پیشگیری از اعتیاد مطرح شد و حدود پنج هزار مؤسسه مردم‌نهاد که در محله‌های مختلف شهری و روستایی فعال است، 10 میلیون نفر را تحت پوشش دارند.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: این مؤسسات باید گسترش یابد تا بتوانیم در بحث پیشگیری از اعتیاد موفقیت‌های بیشتری را کسب کنیم.

براتی ادامه داد: دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سال‌های گذشته تغییراتی داشت که بخشی از آن در مدارس بود به گونه‌ای که در یک هزار مدرسه کشور طرح‌های پیشگیری از اعتیاد در حال اجرا است؛ سعی داریم تعداد مدارسی که در این طرح حضور دارند را به دو هزار مدرسه برسانیم.

۴۷ درصد طلاق ها در پنج سال اول ازدواج رخ می دهد

محسنی بندپی در این مراسم گفت: اثربخشی کارها در بهزیتسی بسیار مهم است و ما دنبال نتیجه و خروجی کارها هستیم تا بتوانیم هزینه ها را در جای مناسب استفاده کنیم.

وی بیان کرد: با برنامه های عملی و اثربخش در بهزیستی و حوزه پیشگیری خوشبختانه شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در بخش های مختلف هستیم و رضایت نسبی خوبی از خدمات ارائه شده حاصل شده است.

رئیس سازمان بهزیستی استان قزوین یادآورشد: اجرای غربالگری و شناسایی اختلالات ژنتیکی در ازدواج های پرخطر اجباری شده و این کار توانسته نتایج ارزشمندی داشته باشد و از بسیاری از آسیب‌ها جلوگیری کند.

 محسنی بندپی گفت: هر خانواده که یک معلول دارد در حاملگی دوم تحت حمایت های مالی، مشاوره ای و ژنتیکی بهزیستی قرار می گیرد تا از تولد فرزند معلول دیگر پیشگیری شود.

وی اضافه کرد: اولویت همه برنامه های بهزیستی در امور پیشگیرانه است تا از بروز آسیبها و تحمیل هزینه های بیشتر جلوگیری شود.

۴۷ درصد طلاق ها در ۵ سال اول ازدواج است

رئیس سازمان بهزیستی استان قزوین اظهارداشت: آمارها نشان می دهد ۴۷ درصد طلاق ها در پنج سال اول ازدواج رخ می دهد لذا باید ارائه مشاوره های تخصصیف آموزش های مهارت زندگی و مراقبت در دانش آموزان را جدی بگیریم و اینده پژوهی را در دستور کار قرار دهیم تا کارها سامان بهتری داشته باشد و ازاسیب ها پیشگیری شود.

محسنی بندپی یادآورشد: در حوزه طلاق یک بخش کار دادن مشاوره های روان شناسی و مهارتی است و در کنار آن مددکاری اجتماعی و آموزش قبل از ازدواج و فرزند پروری را نیز جدی گرفته ایم.

وی در خصوص غربالگری ها نیز گفت: اگر پوشش غربالگریها بالای ۸۰ درصد باشد سازمان های بین المللی هم حمایت می کنند که خوشبختانه در غربالگری و تنبلی چشم میزان پوشش افراد بهزیستی به ۸۰ درصد رسیده که امیدواریم بتوانیم از حمایتهای جهانی نیز استفاده کنیم.

راه اندازی ۱۵۰ اورژانس اجتماعی در کشور

رئیس سازمان بهزیستی کشور از توسعه اورژانس اجتماعی در کشور خبرداد و اظهارداشت: راه اندازی ۱۵۰ اورژانس اجتماعی در سراسر کشور در دستور کار است و امسال عملیاتی می شود که نیمی از آنها فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی بیان کرد: راه اندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در ۳۰ شهر کشور آغاز شده و همه مراکز استانها از این خدمات بهره مند خواهند شد.

محسنی بندپی اضافه کرد: خدمات پیشگیری در سطوح یک، دو و سه در سراسر کشور داده می شود که بی نظیر است و با مداخلات به هنگام، تخصصی و کارآمد و توانمند سازی افراد تلاش می کنیم از آسیب ها جلوگیری کنیم.

در این مراسم از تمبر همایش علمی کاربردی معاونان پیشگیری سازمان بهزیستی کشور توسط رئیس سازمان بهزیستی کشور، استاندار و رئیس مجمع نمایندگان استان رونمایی شد.

انتهای پیام/پ

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.