سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛

صادرات مرغ و تخم‌مرغ همچنان بی‌رمق است

علی رغم رایزنی ها برای ارسال مجدد محموله های مرغ و تخم مرغ بعد از آنفولانزای حاد پرندگان به سبب نبود مزیت قیمتی، خبری از صادرات نیست.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با گذشت چند ماه از اعلام پاکی آنفولانزای فوق حاد پرندگان خبری از صادرات مرغ و تخم مرغ نیست.

این درحالی است که رایزنی ها برای ارسال مجدد محموله های مرغ و تخم مرغ به عراق و افغانستان از همان ابتدا آغاز شد اما به سبب نبود مزیت قیمتی صادرات رها شد.

کارشناسان بخش معتقدند تا زمانیکه ساز و کار یارانه صادراتی به کار گرفته نشود، امکان صادرات وجود ندارد، چراکه هزینه تمام شده تولید بالا است.

 محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی  از افزایش نرخ جوجه یکروزه در بازار خبر داد و گفت : در حال حاضر نرخ هر قطعه جوجه یکروزه  2300 تا 2700 تومان است از این رو طبق توافقات از ابتدای شهریور ماه انجمن جوجه یکروزه 20 میلیون قطعه جوجه با قیمت 1800 تومان را در اختیار اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی قرار می دهد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت صادرات مرغ افزود: با توجه به نرخ کنونی جوجه یکروزه امکان رقابت با سایر رقبا در بازارهای هدف وجود ندارد چرا که مرغداران با نرخ کنونی جوجه یکروزه از عرضه مرغ با وزن پایین در جهت صادرات امتناع می نمایند.

یوسفی ادامه داد: تنها صادرکنندگانی که از قبل، انعقاد قرارداد داشته‌اند به تعهدات خود عمل کرده و مقداری صادرات انجام می دهند.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با اشاره به کاهش نرخ جوجه طی ماه های آتی در بازار تصریح کرد: با توجه به کاهش نرخ تمام شده مرغ و اجرای طرح کاهش سن کشتار، پیش بینی می شود که صادرات رونق گیرد.

صادرکنندگان تخم مرغ چشم انتظار مشوق صادراتی

فرزاد طلاکش دبیر کل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم گذار در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی با اشاره به آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ اظهار داشت: اواخر اردیبهشت ماه با اعلام پاکی کشور از آنفولانزای حادپرندگان  حدود 5 هزارتن تخم مرغ به بازارهای هدف صادر شد که این رقم بالایی نیست.

وی افزود: اگر مرغداران در فصل پاییز همانند سال گذشته گرفتار آنفولانزای حاد پرندگان نشوند، پیش بینی می شود که تا پایان سال صادرات تخم مرغ به رقم 50 هزارتن برسد.

طلاکش با انتقاد از بدقولی دولت نسبت به پرداخت مشوق صادراتی گفت: با این وجود نمی توان به صادرات امیدوار بود، چراکه امکان رقابت قیمتی در بازارهای هدف با سایر رقبا وجود ندارد.

دبیرکل کانون پرورش دهندگان مرغ تخم‌گذار ادامه داد: با توجه به نرخ کنونی تخم مرغ درب مرغداری، دولت به طور متوسط برای هر کیلو محصول باید 500 تا 700 تومان یارانه اختصاص دهد تا پیش بینی  صادرات 50 هزارتن تخم مرغ تحقق یابد.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.