به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، مجتبی لشکری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه گفت: در اقدامی مشترک با هدف نظارت بر مصرف بهداشتی فرآورده های خام دامی، بازرسان واحد نظارت بر بهداشت مواد غذایی اداره دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، میراث فرهنگی، صنعت معدن و تجارت و اداره اماکن عمومی از رستوران های بین راهی این شهرستان بازدید کردند.
وی در ادامه گفت: در این راستا نحوه تهیه و مصرف فرآورده های خام دامی بررسی و با متخلفان مطابق مقررات برخورد شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سرخه از عموم شهروندان درخواست کرد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در تمام مراحل تهیه، توزیع و مصرف فرآوردههای خام دامی، مراتب را فوراً به اداره دامپزشکی سرخه و یا سامانه ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی سمنان گزارش کنند.
انتهای پیام / ه
نظارت بر رستوران های بین جاده ای استان سمنان