وی با بیان اینکه جرائم سنتی محدود به زمان و مکان است، افزود: اما در جرائم سایبری محدودیت زمان و مکانی وجود ندارد و مجرم سایبری حتی فراتر از مرزهای یک کشور اقدام به سرقت اطلاعات کاربران یا سازمانها میکند و حتی خسارات غیر قابل جبرانی به بار میآورد.
سرهنگ دوم آدینهلو با بیان اینکه یکی از ویژگیهای جرایم سایبری، سرعت بسیار بالای بزهکار در ارتکاب آنهاست، گفت: هزینه ارتکاب جرایم سایبری به مراتب پایینتر از جرایم سنتی است. برای ارتکاب یک جرم سایبری تنها لازم است یک رایانه یا تلفن همراه و یک خط اینترنت تهیه شود. سپس میتوان با ربودن اطلاعات کاربران دیگر، اقدام به خالی نمودن حسابهای آنها نمود.
این مقام انتظامی ادامه داد: ازاین رو پلیس فتا با تاکید بر بحث پیشگیر تلاش دارد تا با افزایش سطح آگاهی و دانش کاربران مانع موفقیت مجرمان سایبری در اعمال مجرمانه خود شود. لذا ضرورت دارد تا کاربران این فضا توصیههای پلیس فتا را جدی گرفته و نکات ایمنی توصیه شده را حتما رعایت نمایند و به هیچ عنوان مجرمان سایبری را دست کم نگیرند.
رئیس پلیس فتای زنجان درپایان یادآور شد: پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان از ابتدا تاکنون در زمینه آموزش و آشنایی شهروندان به استفاده صحیح از فضای مجازی سعی نموده با همکاری دیگر دستگاههای فرهنگی و اجرایی استان و شهرستانها با تکثیر سی دی و بروشور و برگزاري كارگاهها و همايشهاي آسيب شناسي فضاي مجازي سهم تاثیر گذاری در بالابردن سطح آگاهی کاربران فضای مجازی و اینترنت داشته باشد.
انتهای پیام/