به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این صخره آسمانی که "فلورانس" (Florence) نام گرفته، از فاصله ۷ میلیون کیلومتری زمین عبور خواهد کرد و این فاصله، ۱۸ برابر مسافت بین زمین و ماه گزارش شده است.
این نزدیکترین فاصلهای است که سیارکی به این بزرگی از زمان اجرای برنامه رهگیری سیارکهای نزدیک زمین توسط ناسا، از کنار کره خاکی رد میشود. در حالی که سیارکهای زیادی با فاصله نزدیکتر از فلورانس از کنار زمین عبور کردهاند، تمامی آنها کوچکتر از این سیارک بودهاند.
این امر به دانشمندان فرصت بیسابقهای جهت مطالعه این جرم کیهانی از طریق مشاهدات راداری زمینمحور ارائه میدهد و ناسا اعلام کرده صخره مزبور به آرامی از کنار زمین عبور خواهد کرد.
این سیارک به احترام "فلورانس نایتینگل" (۱۸۲۰-۱۹۱۰) نامگذاری شده و برای نخستین بار در سال ۱۹۸۱ شناسایی شد. فلورانس نایتینگل، مشهور به بانوی چراغبهدست، پرستار، ریاضیدان، آماردان بزرگ انگلیسی و بنیانگذار حرفه پرستاری مدرن بود.
عبور این صخره از کنار زمین در ماه سپتامبر، نزدیکترین عبور آن از سال ۱۸۹۰ است و تا سال ۲۵۰۰ میلادی با این فاصله نزدیک از کنار زمین عبور نخواهد کرد.
ناسا اعلام کرده که این جرم کیهانی اواخر اوت و اوایل سپتامبر با تلسکوپهای کوچک قابل رویت است.
اوایل ماه جاری میلادی، آژانس فضایی اعلام کرد یک سیارک دیگر به نام ۲۰۱۲ TC۴ که به اندازه یک خانه است، ۱۲ اکتبر (۲۰ مهر) از کنار زمین عبور خواهد کرد. این سیارک پنج سال قبل برای نخستین بار توسط دانشمندان شناسایی شد.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/