سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایازی در نشست خبری مطرح کرد؛

صرف هزینه ۲ میلیارد تومانی وزارت بهداشت برای ١٠ فیلم سینمایى در حوزه سلامت

رئيس دومين جشنواره فيلم سلامت از صرف هزینه 2 ميليارد تومانی وزارت بهداشت برای ١٠ فيلم سينمايى در حوزه سلامت خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایازى معاون اجتماعى وزارت بهداشت و رئیس دومین جشنواره سلامت در نشست خبرى دومین جشنواره فیلم سلامت که امروز برگزار شد با اشاره به محورهاى همایش گفت: جشنواره فیلم سلامت مانند سال گذشته در اول شهریور در سالن چهارسو در چهار محور برگزار مى شود.

وى ادامه داد: هر کدام از چهار محور هیئت داورانى داشته که یک گروه هنرمندان و گروه دیگر پزشکان هستند که آثار را مورد بررسى قرار دادند.

ایازى عنوان کرد: آثار رسیده به این جشنواره در بخش مستند از ١٦٤ اثر ٤٤، در بخش دانشجویى از ٢٣٣ اثر ٣٨، در بخش تلویزیونى از ٩٥ اثر ٢٦ اثر و در سینمایی از ٦٣ اثر ٢٢ فیلم انتخاب شدند.

وى افزود: از ١٥ خرداد فراخوان دريافت آثار را اعلام كرديم و تا ٣١ تير مهلت ارسال آثار به جشنواره سلامت بود.

ايازى به موضوعات آثار جشنواره فيلم سلامت اشاره كرد و گفت: موضوعات حفظ و ارتقا سلامت جسمى،روحى، اجتماعى و معنوى ، پيشگيرى و درمان بيمارى ها، بيمارى هاى خاص، تحرك فيزيكى و تغذيه سالم، عدم استعمال دخانيات، الكل، مواد محرك، زندگى عارى از خشونت، پيشگيرى از حوادث ترافيكى و خودمراقبتى، طرح تحول سلامت، سلامت و ايمنى غذا، پيوند اعضا، اهدا خون و ايدز در اين جشنواره مورد توجه سينماگران بوده است.

رئيس دومين جشنواره فيلم سلامت عنوان كرد: هدف ما اين است اين آثار براى عموم مردم نمايش داده شود و با هماهنگى صدا و سيما برنامه هايی در شبكه چهار در قالب برنامه هايى چون "يك فيلم يك پزشك" با حضور يك پزشك فيلم را مورد نقد و بررسی قرار مى دهد، برنامه "قاب سلامت" به موضوع فيلم هاى مستند در شبكه مستند مى پردازد و در شبكه ٢ برنامه اى ويژه جشنواره سلامت از ٢٩ مرداد پخش مى شود.

وى افزود: ٧٥ ساعت سيماى برنامه هاى مربوط به جشنواره فيلم سلامت را پخش مى كند كه با زمان تكرار ساعت اين برنامه پخش بيشتراست و برنامه اى در راديو سلامت و راديو جوان به فيلم هاى جشنواره سلامت مى پردازند.

ايازى تصريح كرد: ما شاهد آن هستيم كه همگردى سينما و سلامت با حضور پزشكان برگزار مى شود و انجمن اوتيسم، پيوند اعضا و سازمان هاى مردم نهاد در اين برنامه همكارى دارند.

تجلیل از 2 سینماگر فعال در حوزه سلامت

وى با بیان اینکه از مفاخر سینمای ایران که در حوزه سلامت فعالیت داشتند و سازمان هاى مردم نهاد که همکارى با حوزه فرهنگ داشتند در جشنواره فیلم سلامت تجلیل مى شود، گفت: در جشنواره امسال یادبود مرحوم علی معلم (از داوران سال گذشته جشنواره فیلم سلامت) و مرحوم وحید نصیریان از انیماتور‌های بزرگ کشور که وصیت کرده بودند پس از مرگشان، اعضای بدنشان اهدا شود، برگزار می‌شود.

ایازى با اشاره به همزمانى زمان جشنواره با راى اعتماد وزرای دولت دوازدهم گفت: با توجه به اهمیت برنامه ما جشنواره را در موعد مقرر برگزار کردیم و امیدواریم با تولیدات متعدد بتوانیم به سلامت بیشتر هموطنان کمک کنیم.

وى تصریح کرد: جشنواره هاى موضوعى در اقصى نقاط دنیا مورد توجه قرار مى گیرد و سلامت یکى از موضوعات مهم جامعه است، ما قصد داریم سینماگران سلامت را مورد توجه قرار دهند.

ایازى با بیان اینکه ٤٠ درصد آثار براى اولین بار در جشنواره فیلم سلامت به نمایش در مى آیند، گفت: حمایت از تولیدکنندگان مى تواند به ساخت فیلم در حوزه سلامت و توجه به موضوع پیشگیرى مقدم بر درمان تاثیرگذار باشد و شرط آن فرهنگ سازى است زیرا بخش عمده مرگ و میر‌ها ناشى از بیمارى هاى قلبى و عروقى و مصرف قند و چربى و کم تحرکى است که با فرهنگسازى مى توان آن‌ها را کم کرد و به سلامت مردم کمک مى کنیم.

ایازى استفاده از سینما، رادیو و تلویزیون و ظرفیت هاى جامعه هنرى را در ارتقا فرهنگ سلامت موثر دانست و افزود: ما تلاش مى کنیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا بتوانیم در سلامت مردم نقش داشته باشیم و با ساخت محصولات فرهنگى در این زمینه گام بر مى داریم.

وى با اشاره به تاثير سينما بر سلامت مردم تاكيد كرد: سلامت و ايمنى غذا و تحرك يكى از موضوعات مهم است و اين دو موضوع در بيمارى هاى قلبى عروقى بسيار تاثيرگذارند و خوشبختانه در آثار ارسال شده به جشنواره فيلم سلامت به اين دو موضوع توجه شده و اميدواريم آثار بيشترى در اين حوزه ها در آينده داشته باشيم و در تلاشيم تا از طرفيت وزارت ورزش و جهاد كشاورزى براى افزايش آثار در اين ٢ حوزه استفاده كنيم تا بتوانيم تاثيرگذارى بيشترى داشته باشيم.

كمك هزينه ٢٠٠ ميليون تومانى براى ١٠ فيلم در حوزه سلامت

ايازى عنوان كرد: از برخى فيلم ها كه به طور مستقيم در حوزه سلامت توليد مى شوند تا سقف ٢٠٠ ميليون براى هر فيلم حمايت كنيم قرار بود اين موضوع در گذشته محقق شود اما امكان پذير نشد اما سياست ما اين است كه ١٠ فيلم را مورد حمايت قرار دهيم و ٢ ميليارد تومان در برابر هزينه هايي كه در حوزه سلامت مى شود چيزى نيست و به دنبال تحقق آن و حمايت از فيلم ها هستيم و اگر فيلم هاى سينمايى مناسب پيدا كنيم حتما از آنها حمايت مى كنيم.

ايازى در پاسخ به سوالى در زمينه جشنواره زدگى در كشور گفت: خوشبختانه زمانى كه برگزارى جشنواره فيلم سلامت را به سازمان سينمايي پيشنهاد داديم استقبال كردند زيرا موضوع سلامت و آسيب هاى اجتماعى دغدغه مردم و مسئولان نظام است.

وى به فعال بودن دبيرخانه دائمى جشنواره فيلم سلامت اشاره كرد و گفت: فعاليت هاى جشنواره فيلم سلامت محدود به ٤ روز نيست بلكه ما در طول سال فيلم ها و فيلم نامه ها را رصد مى كنيم و اين نشان دهنده آن است كه جشنواره در طول سال فعال است.

رئيس دومين جشنواره فيلم سلامت خطاب به رسانه ها در مورد كيفيت جشنواره و آثار در حوزه سلامت عنوان كرد: اگر ديديد جشنواره كيفيت تدارد يا آنچه كه بايد را به معرض نمايشن نمى گذارد رسانه ها بايد وقش مطالبه گرى خود را ايفا كنند تا بيش از پيش فعال شويم.

وى به تجليل ها در جشنواره فيلم سلامت اشاره كرد و افزود: از يك پزشك فوق تخصص و يك كارگر خوش سابقه كه اثر خوبى در حوزه سلامت به جشنواره ارسال كردند در جشنواره فيلم سلامت تجليل به عمل مى آيد.

ايازى سفيران سلامت و نقش آنها در فرهنگسازى را موثر دانست و گفت: 2گروه سفير سلامت داريم يكى هنرمندان و ورزشكاران و گروه دوم عامه مردم، اكنون يك ميليون سفير سلامت داريم و در هر 2گروه برنامه هايى داشتيم.

دخانيات از سريال هاى سيما بايكوت شد

رئيس دومين جشنواره فيلم سلامت به فيلم ها و كليپ هايى كه تبليغات ضد سلامت دارند، اشاره كردو افزود: برخى آثار سينمايى و شبكه هاى خانگى متاسفانه مروج استفاده از دخانيات هستند و آنها خلاف قانون و عرف مردم عمل مى كنند و ما اين موضوع را به گوش سازمان سينمايى و وزير ارشاد رسانده ايم.

وى عنوان كرد : ما از سازمان سينمايى و وزارت ارشاد درخواست كرديم تا با تهيه كنندگان و كارگردانان جلسه اى داشته باشيم و در زمينه كالاهاى آسيب رسان صدا و سيما بسيار كمك كرده و در سريال ديگر دخانيات مورد استفاده قرار نمى گيرد و تبليغ كالاهاى آسيب رسان ممنوع شده است .

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.