وی تصریح کرد: به عنوان نمونه بحث انتقال گاز به منطقه آزاد مغری و صادرات انرژی از سوی ایران، در این تفاهم نامه مورد تاکید قرار گرفته و احداث کارخانههای مشترک در بخش صنعت و سرمایه گذاریهای مشترک نیز جزو مواردی است که در این تفاهم نامه به آن اشاره شده است.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد ارس در مورد سایر فعالیتهای مشترک مناطق آزاد ارس و مغری نیز گفت: با تاسیس شرکتهای مشترک، تلاش خواهیم کرد تا به توسعه هر چه بیشتر روابط تجاری به خصوص در زمینه توسعه صادرات به کشورهای CIS نزدیک شویم و افزایش حضور شرکتهای گردشگری ایرانی در نمایشگاههای ارمنستان و شرکتهای ارمنی در ایران با اختصاص غرفههای رایگان نیز جزو بخشهای دیگر این تفاهم نامه بود.
وی افزود: در این تفاهم نامه بر تشکیل تورهای خبرنگاران دو کشور برای مشاهده ظرفیتها و داشتههای ایران و ارمنستان و دعوت مشترک از تورهای چین، ژاپن و کشورهای اروپایی برای حضور در دو کشور نیز تاکید شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در پایان از ورود آسانتر خودروهای ارمنستان و ایران از مرز نوردوز برای گسترش میزان گردشگران خبر داد و گفت: مرز نوردوز که در منطقه آزاد ارس واقع شده است، تنها مرز زمینی ایران و ارمنستان است و منطقه آزاد ارس در زمینه ارتباط دو کشور، نقش استراتژیک دارد.
انتهای پیام/ف