وی با تشریح وظایف کمیتههای مختلف تعیین شده برای اجرای عملیات حج در ایام تشریق تصریح کرد: مرکزپزشکی نقش بسیار مهمی در این ایام دارد که نخست انجام وظایف پزشکی و بهداشت و درمان است و نقش دوم هم عملیات امداد و نجات در مواقع مورد نیاز به شمار میرود.
او به نقش اساسی امور راهنمایی حجاج بویژه در منا و مسیر جمرات اشاره کرد و گفت: روند صحیح کار در این دو نقطه خیلی میتواند به ما در انجام درست اقدامات کمک کنند.
رییس سازمان حج و زیارت با اشاره به پیش بینیهای صورت گرفته در حوزه تغذیه و تدارکات ادامه داد: با توجه به مسدود بودن مسیرها در ایام تشریق فعالیت این حوزه باید با دقت انجام و برای تامین غذای آماده تدارک لازم دیده شود.
محمدی گفت: مسئولیت نقل ترددی، هم در ابتدای و هم در انتهای کار خیلی حیاتی است چرا که انتقال منظم در شروع کار و حضور زائران در عرفات و همچنین تمهیدات لازم در پایان کار باتوجه به ازدحامی که وجود دارد، نیازمند یک برنامه ریزی دقیق است که اقدامات لازم در این حوزه نیز انجام شده است.
وی با تاکید بر نقش اطلاع رسانی دقیق در دوره زمانی قبل و حین ایام تشریق گفت: باید اطلاعات لازم به موقع و دقیق در این زمینه ارائه شود تا کاروانها مطابق برنامه زمانبندی از عرفات به سمت مزدلفه و جمرات حرکت کنند.
او اضافه کرد: در خصوص زمانبندی و نحوه توقف حجاج هماهنگی لازم با بعثه مقام معظم رهبری به عمل آمده تا زائران به لحاظ فقهی در انجام اعمال دچار مشکل نشوند.
محمدی با تاکید بر حساسیت ویژه روی بازرسی ها، گفت: مدیران کاروانها و مجموعهها باید طبق ضوابط ابلاغ شده و جدول زمانبندی در بخشهای مختلف از جمله خروج از عرفات عمل کنند نحوه عملکرد در این حوزه از سوی بازرسی رصد میشود.
در این جلسه پس از معرفی ساختار خاص ایام تشریق از سوی رییس سازمان حج و زیارت، گزارش پیشرفت کار توسط مسئولان مربوطه، پیرامون ابعاد مختلف وظایف و نظارت بر اجرای مصوبات جزئیات و زمان بندی مشخص تبیین و مقرر شد که تصمیمات به عنوان پایه مصوبات رسمی تلقی شود.
عملیات انتقال ۸۶ هزار ۵۰۰ زائر ایرانی به سرزمین وحی برای شرکت در مناسک حج تمتع که از ۸ مردادماه آغاز شده است، تا سوم شهریورماه ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/