سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نفوذ نرم و زیر پوستی ایران در اقتصاد چین/ کالاهای ایرانی را کدام کشورها می‌خرند؟

براساس آمار گمرک در چهار ماهه نخست سال جاری کشور چین در صدر بازار‌های هدف صادرات کالا از ایران قرار گرفته است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛   در چهار ماهه نخست سال جاری حدود ۳۷ میلیون و ۶۳۶ هزار تن کالا به ارزش ۱۳ میلیارد و ۴۵۸ میلیون و ۸۴۸ هزار دلار از ایران به کشور‌های مختلف جهان صادر شده است.

لازم به ذکر است که این میزان صادرات از نظر وزنی ۱۱.۴۹ درصد و از لحاظ ارزشی ۹.۵۴ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۵را نشان می‌دهد.

در میان کشور‌های هدف صادرات ایران، چین بزرگترین مشتری صادراتی ایران بوده است که در ۴ ماهه نخست سال جاری ۱۰ میلیون و ۳۳۹ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۸۴۱ میلیون وارد این کشور شده است.

همچنین از نظر وزنی ۲۷.۴۷ درصد و از نظر ارزش ۲۱.۱۱ درصد از مجموع صادرات کشور مربوط به این کشور می‌شود.

پس از چین، عراق دومین مشتری صادراتی ایران بوده است که در مدت ذکر شده بالغ بر ۴ میلیون و ۱۳۴ هزار تن کالا به این کشور صادر شده است که درامد ارزی ۲ میلیارد و ۵۲ میلیون دلاری را نصیب کشور کرده است که از نظر وزنی صادرات به این کشور ۱۰.۹۹ درصد از کل صادرات کشور را در بر گرفته و ارزش صادرات به عراق ۱۵.۲۵ درصد بوده است.

در میان کشور‌های هدف صادرات، امارات متحده عربی سومین وارد کننده بزرگ کالا از ایران بوده است که در مدت ذکر شده ۵ میلیون و ۹۵۸ هزار تن واردات از ایران داشته که از نظر ارزشی این واردات بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۷ میلیون دلار بوده است.

لازم به ذکر است که میزان صادرات در ۴ ماهه نخست سال جاری به امارات متحده عربی از نظر وزنی ۱۵.۸۳ درصد و از نظر ارزش ۱۵.۱۴ درصد بوده است.

چهارمین بازار هدف صادرات ایران جمهوری کره بوده است که در چهار ماهه نخست سال جاری ۳ میلیون و ۳۴۸ هزار تن کالا از ایران خریداری کرده است که ارزش این صادرات بالغ بر یک میلیارد و ۳۹۹ میلیون و ۷۰۱ هزار دلار بوده است.

در این میان کشور هند پنجمین بازار هدف صادرات ایران بوده که در چهار ماهه نخست سال جاری با خرید سه میلیون و ۴۰۵ هزار تن کالا از ایران، درآمد ۹۲۵ میلیون و ۶۴۵ هزار دلاری نصیب کشور کرده است که از لحاظ وزنی ۹.۰۵ درصد و از لحاظ ارزشی ۶.۸۸ درصد از ارزش کل صادرات ایران را به خود اختصاص داده است.

بعد از این پنج کشور، افغانستان، ترکیه، پاکستان، تایلند، تایوان، عمان، ژاپن، ترکمنستان، اندونزی و ایتالیا به ترتیب در رده‌های ششم تا پانزدهم هدف صادرات در چهار ماهه نخست سال جاری بوده اند که مجموع ۱، ۵ کشور ذکر شده بالغ بر ۸۸.۶۰ درصد وزن صادرات و ۸۸.۶۲ درصد از ارزش صادرات ایران را به خود اختصاص داده اند.

منبع:میزان

انتهای پیام/

صادرات ایران به کدام کشور ها بیشتر است؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۱۳ ۳۰ مرداد ۱۳۹۶
واقعا که
ناشناس
۱۵:۲۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
مواد خامو که نباید صادر کرد
رضا
۲۳:۳۲ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
نفت میدیم روش کار میکنن تبدیلش میکنن چند برابر قیمت میدن به خودمون بعد افتخار هم میکنن آقایون که صادرات نفتمون رفته بالا خخخخخخخ واقعا هم علی برکت الله پرفوسور
ناشناس
۲۳:۲۱ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
اول نفت را صادر میکنیم .دوم گاز.سوم خاک را به عربها میفرشیم.
ناشناس
۲۲:۳۶ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
مهم اینه که چی صادرکردیم.احتمالانفت هست این که نشد صادرات!اصادرات یعنی شماتولیدات خودراصادرکنیدنه نفت راکه سرمایه شماهست.
ناشناس
۱۸:۲۲ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
همش‌نفت‌وخاک‌معدنی‌است
ناشناس
۱۸:۱۷ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
لطفا واردات هم بنویسید
ناشناس
۱۸:۱۵ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
لطفا یه گزارشی هم از میزان وارادات و همچنین مبلغ پولی که بابت صادرات دریافت شده بدید. بیشتر این صادرات نفت بوده که اولا افتخار نیست ثانیا پولی بابتش دریافت نمیشه. همین چند وقت پیش یکی از مسئولین اعلام کرد تا چند ماه اتی صادرات غیر نفتی ما به صفر میرسه.
ناشناس
۱۷:۴۶ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
چه خوب که به چین هم صادر کردیم
ناشناس
۱۷:۴۶ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
چه خوب که به چین هم صادر کردیم
ناشناس
۱۷:۱۱ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
عججب
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
اكه منظور نفت هست كه نميشه حساب كرد ننوشتيد چه كالايي صادر كرده
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
اكه منظور نفت هست كه نميشه حساب كرد ننوشتيد چه كالايي صادر كرده
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
اكه منظور نفت هست كه نميشه حساب كرد ننوشتيد چه كالايي صادر كرده
داود
۱۶:۲۴ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
این همه میگن روسیه روسیه پس چرا به روسیه صادرات نداریم؟ تازه همسایمونم هست