از شصت و سه سال پیش که عمل جراحی پیوند اعضا ابداع شد، تاکنون زندگی بیش از یک میلیون نفر در کشورهای مختلف جهان از مرگ نجات یافته است. هم اینک در عمل های جراحی پیوند اعضا، ابتدا عضو مورد نظر از بدن اهدا کننده آن جدا می شود و درون یخ برای پیوند به بدن گیرنده انتقال می یابد. به رغم اینکه سه مرحله جداسازی، انتقال و پیوند اعضا به خوبی طراحی و برنامه ریزی می شود، در هر یک از این مراحل صدماتی به عضو پیوندی وارد می شود، به طوری که پس از عمل جراحی پیوند، عملکرد این عضو تا هشتاد درصد کاهش می یابد. این بدان معناست که ریسک بالایی در انتظار گیرنده عضو است.
پروفسور هه شیائوشون از اساتید و متخصصان پیوند اعضای بیمارستان گوانگژو به همراه تیمی از پزشکان این بیمارستان شیوه ای ابداع کردند تا عضو پیوندی طی فرایندی در شرایط شبه طبیعی و در حالی که جریان خون در آن قطع نشود، از بدن اهدا کننده به بدن گیرنده عضو منتقل شود. به این ترتیب میزان صدمات وارده به عضو پیوندی به حداقل می رسد.
پروفسور شیائوشون در روز 23 ژوئیه به همراه تیم جراحی، اولین عمل جراحی پیوند اعضا در جهان را با این شیوه انجام دادند. تاکنون سه عمل جراحی دیگر با این شیوه انجام شده است.
انتهای پیام/