او درباره اينكه دايى مى تواند براى اين تيم قهرمانی بياورد يا خير بيان كرد :هفته چهارم و خيلى زود است كه درباره قهرمانی صحبت كنيم .اما ما خوشحالیم که تیم ما علاوه بر آنکه نتیجه می گیرد خوب فوتبال بازی می کند و این ما را به آینده امیدوار می کند. مهمترین چیز این است که بچه هاى ما این روند را تا پایان لیگ حفظ کنند .اميدررام خدا همبه ما كمك كند و من مطمئنم تیم ما حرف های زیادی برای گفتن دارد.
صادقی در رابطه با داور این دیدار نیز گفت: درباره داوری من نمی توانم نظر بدهم و فاصله هم زیاد است و کارشناسان داوری باید در این خصوص صحبت کنند.
او درباره شادی گل مهاجم تیم سایپا گفت: من خوشحالی بعد از گل محمد عباس زاده را ندیدم و ما هم داشتیم خوشحالی می کردیم. پشتک زدن مگر چه عیبی دارد! به هر حال نباید بازيكنان كارى كنند كه هواداران نيز تحريك شوند اماخوب وقتی بازیکنی گل می زند طبیعتا خوشحالی می کند.
انتهای پیام/