وی افزود: وزش باد همراه با گرد و غبار صبح امروز میزان غلظت ذرات معلق هوا در سیستان به سه برابر حد مجاز و یک و نیم برابر حد بحرانی رساند.
کارشناس هواشناسی سیستان وبلوچستان حد مجاز و استاندارد ذرات معلق در هوا را 150 میکرو گرم بر متر مکعب عنوان کرد و گفت: غلظت ذرات معلق در هوای منطقه سیستان در این مدت 539 میکرو گرم بر متر مکعب گزارش شد.
کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: رگبار ضعیف و پراکنده باران و گاهی همراه با رعد و برق تا پایان هفته در ارتفاعات جنوب و جنوب شرق استان تداوم دارد.
وی با بیان اینکه دریای عمان به ویژه در نواحی شرقی همچنان مواج و متلاطم است گفت: زاهدان در شبانه روز گذشته با حداقل 16 درجه سانتیگراد و دلگان با حداکثر 45 درجه بالای صفر به ترتیب خنکترین و گرمترین نقاط استان بودند.
انتهای پیام/گ