وی ادامه داد: عادت اینهاست که وقتی کار دست خودشان است باید توقع مردم پایین باشد و میگویند همه چی آرام است ولی اگر کار دست طرف مقابلشان باشد توقع مردم باید بالا باشد و مطالبهگری داشته باشند.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار با اشاره به اینکه سه سال پیش محمدهاشمی، قالیباف را مدیری قوی خطاب کرد، گفت: ولی امروز همان شخص وقتی شورای شهر در اختیارش قرار میگیرد تهران را شهر سوخته لقب میدهد.
طائب افزود: این سبک جهتگیری به خاطر این است که پس از چهار سال بهانه برای کار نکردن داشته باشند و بگویند تمام دوره را در حال برداشتن خاکسترها بودیم و نتوانستیم کاری جدید انجام دهیم. دولت روحانی هم از همین قصه استفاده کرد و تا پایان این دوره هم مشکلات را به گردن دولت احمدی نژاد خواهد انداخت.
وی با تاکید بر اینکه وقتی توقع مردم را بالا ببرند و نتوانند در قبال آن پاسخی دهند اصل نظام زیر سوال میرود، ابراز کرد: آقایان صندوق ارزی را پر تحویل گرفتند گفتند خالی است، اگر آقای رئیسی رای میآورد میگفتند پر تحویل دادیم و اینها آن را خالی کردند.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار با بیان اینکه حضور آقای رئیسی در انتخابات حجت شرعی بود، بیان کرد: این کاندیدا پاک بود. به بسیاری از مسائل به خاطر اینکه باید خطوط قرمز نظام را رد می کرد پاسخ نداد، در حالی که جریان مقابل از تمام خط قرمزها عبور کرد و خلاف شرعی نبود که انجام ندهند.
طائب افزود: این انتخابات کشفی داشت، عمده مطلبی که دکتر روحانی و یارانشان به مردم القاء کردند سه چیز بود، اول اینکه اگر آقای رئیسی رای بیاورد جنگ خواهد شد، دوم اینکه تحریم مطلق خواهیم شد و سوم اینکه در کوچه و خیابان دیوار میکشند. اینها بین مردم هم رایج شده بود. ولی 16 میلیون نفر در این کشور هستند که برای آنها توهم بودن این ادعاها روشن بود.
وی با اشاره به تعبیر آتش به اختیار مقام معظم رهبری در حوزه مسائل فرهنگی، تصریح کرد: چرا رهبری این تعبیر را استفاده کردند. مگر چه چیزی نسبت به یک ماه پیش از انتخابات تغییر کرده بود. رئیس جمهور، وزیر ارشاد، صحبت راجب به شجریان و سایر صحبتهای حوزه فرهنگ همان وضع قبل از انتخابات بود، ولی چرا پس از انتخابات رهبری این فرمان را صادر کردند؟
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار با بیان اینکه فرمان آتش به اختیار به دلیل عبور دولت و حامیانش از تمام خطوط قرمز صادر شد، ابراز کرد: آتشی بر سر مردم ریختند تا فقط دو سه میلیون نفر در این جبهه بمانند، ولی پس از اتمام انتخابات دیدند 16 میلیون نفر بازی نخوردند و دقیقاً تشخیص دادند.
طائب ادامه داد: باید از ظرفیت این 16 میلیون نفر استفاده شود و در چهار سال پیش رو هر کس یک نفر را نسبت به مسائل واقعی جامعه روشن کند و به سمت خود بکشاند و این در حالی است که آنها در این مدت میخواهند با ادامه عملیات روانی این 16 میلیون نفر را به سمت خود بکشانند.
وی با تاکید بر اینکه باید مردم را نسبت به مسائل روشن کرد و به آنها آگاهی داد، خاطرنشان کرد: باید به مردم تفهیم شود ما برای چه تحریم شدیم، تحریم همان طور که ما را به سختی انداخته موجب ضربه به تحریمکنندگان هم شده است. باید این مسائل چهره به چهره و در فضای مجازی نفر به نفر برای مردم تبیین شود.
انتهای پیام/ز