وی افزود: همچنین انتخاب کردستان برای برگزاری این گردهمایی به دلیل جایگاه استان است که با توجه به مزیتهای آن، باید با نگاهی ویژه به این استان توجه شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد: کردستان استانی بسیار غنی است که به دلایل مختلف به خوبی به آنها توجه نشده است گرچه در سالهای اخیر تحولات خوبی در استان صورت گرفته که موجب شده به یکی از استانهای شاخص در زمینههای مختلف تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه استاندارد، سازمانی مستقل و زیرنظر رییس جمهور است، بیان کرد: نقش استاندارد حساسیت بیشتری میطلبد که با توجه به وظایفی که در سالهای اخیر انجام شده، استاندارد مثل سابق مختص کالا و خدمات نیست و در همه زندگی بشر ساری و جاری است.
پیروزبخت بر گذر از دیدگاه سنتی در خصوص استاندارد تاکید کرد و گفت: شاکله اصلی این اقدام فرآیند محوربودن است و این دیدگاه القا شود که استاندارد و کیفیت تنها بر عهده استاندارد نیست و لازم است در همه سازمانها و دستگاهها همکاری داشته باشند.
وی با اشاره به انجام یک میلیون مورد بازرسی از واحدهای صنفی توسط استاندارد؛ این اقدامات را در راستای سلامت مردم جامعه عنوان کرد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: چنان که در علم هر روز شاهد پیشرفتهای زیادی هستیم، استانداردها هم بویژه در زمینه محصولات غذایی، خودرو و ساختمان به روز میشود.
وی گفت: رتبه استاندارد ایران در این چهار سال از رتبه ۳۱ به ۲۷ رسیده است.
پیروزبخت همچنین ادامه داد: پس از برجام و تغییر جایگاه ایران، توانستهایم در بسیاری از مجامع بین المللی حضور پیدا کنیم و عراق چون در هیچ یک از این مجامع عضو نیست، به همین دلیل هنوز در داد و ستدها با عراق با مشکل مواجه هستیم.
وی در ادامه اعلام کرد: استاندارد زعفران و دوغ با ویژگیهای ایران در عرصه بین الملل شناخته شده و این افتخاری برای راست.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران از روسای ادارات استاندارد کشور خواست تا با نگاهی ملی به مسئله استاندارد بنگرند.
انتهای پیام/