معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد: طلاق، حاشیهنشینی و مفاسد اجتماعی اصلیترین آسیبهای اجتماعی هستند که در اولویت کاری شوراهای اجتماعی و فرهنگی قرار دارند.
وی تأکید کرد: این آسیبها با شیب ملایم در حال افزایش هستند و هر چند سرعت رشدشان کند شده و در برخی موارد متوقف شده است اما کافی نیست و باید تلاش بیشتری برای کاهش آنها انجام داد. باید به پدیدههای اجتماعی نظر علمی داشته باشیم و دیگر نمیتوان با روشهای سنتی با چنین معضلاتی مقابله کرد.
شبستری ادامه داد: وضعیت جامعه را باید دقیقاً تبیین کنیم و برای کاهش آسیبهای اجتماعی، باید در دو محور برنامهریزی کنیم. اول گسترش نظام آموزشی، نظام مشاورهای، توانمندسازی و مهارتآموزی و دوم مراجعه به مردم و استفاده از پتانسیل تشکلهای مردمی.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: همین تشکلهای مردمی باید توانمند و تقویت شوند. برای مثال برخی بهروز نیستند و برخی دیگر ضعیف هستند که باید به آنها کمک کنیم تا هرچه بیشتر فعالتر شوند.
وی تأکید کرد: همه این مسائل نشان میدهد باید پیگیر ایجاد یک نظام جامع سلامت در کشور باشیم و تدوین سند جامع سلامت میتواند هم در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی و هم ایجاد نشاط در جامعه بسیار مفید باشد. از طرفی بازگرداندن اخلاق به جامعه، تقویت هویت دینی و ملی میتوانند حرکت بزرگی در این راستا باشند.
انتهای پیام/ش