نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آیا در کشور قحط الرجال است، ادامه داد: آیا نزدیک به چهل سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تحصیلکرده در رشته کشاورزی نداریم که کشاورزی کشور را بشناسد؟
وی تصریح کرد: تعهد، تخصص، تجربه و تعامل چهار عنصر مهم برای بررسی صلاحیت وزرا است، آقای حجتی در تعهد بالاترین نمره را دارد و به انقلاب اسلامی وفادار است، اما آیا وی در این زمینه تخصصی دارد؟ خیر ندارد!
وی افزود: یکی از سوابق آقای حجتی سرپرستی وزارت راه است و مدتی هم مسئولیت جهاد را بر عهده داشته است و آن زمان در جهاد رسالت جادهسازی و عمرانی داشت.
لاهوتی با تاکید بر اینکه بپذیریم آقای حجتی در بحث کشاورزی موفق نبوده و به داد کشاورزی نرسیده، خاطرنشان کرد: بارها از همین فضای مجلس گفتم که ریشه این مشکل در تحصیلات وی است، وزرا نباید برنامه بدهند، برنامه کشور تصویب شده است، بلکه باید نحوه اجرای قانون برنامه را بیان کنند.
نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آقای حجتی در برنامهاش گفته که در برخی کشورها 50 درصد ارزش تولید را به عنوان یارانه پرداخت میکنند، سوال من این است که آیا شما پول چغندر کاران را دادهاید؟ 5 هزار میلیارد تومان پول گندم کاران را پرداخت کردید؟ پول چای کاران را که دستهایشان پینه بسته، دادهاید؟
وی با با بیان اینکه شما را به عنوان وزیر به حوزه انتخابیه میبرم تا با کشاورزان دست بدهید، گفت: دستهای ترک خورده و پینه بسته آنها دستهای شما را میبرد. آقای حجتی آیا پول این کشاورزان زحمت کش را پرداخت کردهاید؟
لاهوتی خاطر نشان کرد: به جای حمایت از تولیدکنندگان، از مصر و ترکیه پرتقال وارد کردید! آیا این راه اداره کشاورزی کشور است؟
لاهوتی با بیان اینکه یک عده افراد صاحب منافع که خودتان هم می دانید، با نفوذ در دستگاههای دولتی، گندم را با قیمت پایینتر کردند و به شما فروختند، اظهار داشت: اگر ما در بحث گندم به خودکفایی رسیدهایم، پس این سیلوهایی که از چند سال قبل با سرمایه گذاری میلیاردی در بنادر آستارا، امیرآباد و امام خمینی ساخته میشود، چیست؟
لاهوتی ادامه داد: آقای حجتی دربحث کاهش تعرفه برنج، حبوبات، گوشت، کره و موز، اخیرا کاهش در تعرفه داشتید، سوالم این است که آیا در بحث واردات موز دلتان برای مردم ایران سوخته است، یا برای منافع وارد کنندگان؟
نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: من را وزیر کشاورزی کنید تا مشکل برنج را حل کنم، چون این کارها شدنی است.
وی با اشاره به نیاز سالانه 400 هزار تن برنج در کشورخاطرنشان کرد: این مسئله برای وارد کنندگان، بهانهای شده تا سالانه 3 میلیون تن برنج وارد کشور کنند و این برنج نیست، به رَنج است.
انتهای پیام/