وی با بیان اینکه بسیاری از زنان هدف از ازدواج و تشکیل خانواده را تأمین نیازهای عاطفی میدانند، افزود: برآورده نشدن نیازهای عاطفی زنان موجب بروز احساس محرومیت شدید در آن ها میشود و در این شرایط احتمال خیانت در زندگی زناشویی بالا میرود.
نظامی تصریح کرد: برای زنانی که که از کمبود محبت رنج میبرند، برقراری هرگونه رابطه ای حتی با همسر نیز رضایت بخش نیست و آن ها نمیتوانند خلأهای عاطفی و درونی خود را جبران کنند و در واقع قادر به دوست داشتن همسر خود نیز نیستند.
این روانشناس خانواده با بیان اینکه والدین نقش مهمی را در آموزش ابراز محبت به فرزندان خود ایفا میکنند، افزود: آن دسته از والدینی که در ایجاد روابط عاطفی با فرزندان خود دچار مشکل هستند، به طوری که محبت خود را از فرزندان دریغ و احساسات آنان را سرکوب میکنند، موجب میشوند تا فرزندانشان از کودکی با معنای ابراز محبت و دوست داشتن بیگانه شوند.
نظامی در پایان بیان داشت: عشق ورزیدن و ابراز محبت فقط لازمه روزهای نخستین ازدواج نیست، بلکه با گذشت زمان نهال نوپای زندگی به درختی تنومند تبدیل می شود که نیاز بیشتری به آبیاری دارد، با ابراز محبت و عشق ورزیدن و علاقه به یکدیگر میتوان این درخت تنومند را برای همیشه با نشاط، بارور و با طراوت نگهداشت.
انتهای پیام/