وی افزود: یکی از وظایف ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی در هر استان تغذیه فکری، محتوایی، نظارت و همراهی هیات های مذهبی و تشکل های دینی در کشف و انتقال بهتر پیام مجالس دینی است.
وی گفت : جریانات و اتاق های فکر صهیونیسم بین الملل و آمریکا به شدت در خصوص جلوگیری از بسط و گسترش شیعه برنامه ریزی می کنند و این رویکرد را هم در بعد نظامی و هم حوزه فرهنگی تعریف کرده اند که داعش نمود همین رویکرد در بحث نظامی بود.
مقدم افزود: متاسفانه دشمن در جبهه فرهنگی هم توفیقاتی را در حوزه های مختلف از جمله افراط گرایی مذهبی شیعه، پیدایش و گسترش تشیع انگلیسی به دست آورده و این موضوعات مخاطراتی محسوب می شوند که ستاد ساماندهی شئون فرهنگی باید برای باورپذیری نسبت به نقش آفرینی بیشتر و برون رفت از این وضعیت برنامه ریزی کند.
مدیرکل تشکل های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور ،همچنین گفت: اگر چالش های مطرح در حوزه مسائل فرهنگی و مذهبی به موقع و به صورت درست مدیریت نشوند، به چالش های امنیتی تبدیل می شوند همان گونه که امروز برخی مراسم عزاداری و تریبون های مبلغان و مداحان برای ضربه زدن به امنیت ملی کشور هدف گذاری شده اند.
وی بیان کرد: بر همین اساس باید کارکرد و خروجی برنامه های هیئات مذهبی منجر به افزایش مثبت اندیشی و رضایت مندی در سطح جامعه شود.
انتهای پیام/خ